YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by mert45 Vob 109650 Endeks 89695 Garan 8.86 Dolar 3.6151 Borsa işte Vob 110000 Endeks 90181 Garan 8.92 Dolar 3.6605 Olur böyle şeyler ...Borsa işte ...
Hayat hoş gerisi boş
GARAN 28.03.2017
Hoşgeldin Mert Abim Royal bugün de % 19 küsür yaptı tebrikler
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Originally Posted by mert45 İlginç bir tablo ...Yarın bu saatlerde bir daha bakarız ...Haftaya da bakarız ..hep bakarız yani https://www.youtube.com/watch?v=OLCL6OYbSTw İyi niyetli herkese iyi geceler 1 kaç dk gecikmeli oldu ...kusura bakmayın ...1 kaç veri ekledim de .. mert45 sözünde durur .
Originally Posted by sinterklass Hoşgeldin Mert Abim Royal bugün de % 19 küsür yaptı tebrikler İyi günlerde harca ... Good evening Mr.Bond ...Good evening your majesty
Yok abim dün hepsi gitti nasip değilmiş
Originally Posted by mert45 İyi günlerde harca ... Good evening Mr.Bond ...Good evening your majesty O değil de , majesty gerçekten helikopterden atladı mı diye bir sürü bakındım
Originally Posted by sinterklass O değil de , majesty gerçekten helikopterden atladı mı diye bir sürü bakındım Ayrıca odadaki Türk halısı
Son düzenleme : sinterklass; 28-03-2017 saat: 22:58.
Forum Rules
Yer İmleri