Sayfa 210/2404 İlkİlk ... 1101602002082092102112122202603107101210 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Asıl "Duran Duran " Paris-İstanbul sahnesi şahaneydi...
    Hayat hoş gerisi boş

2. VEDAT başkanın bir yazısı vardı ...bu sitenin popülaritesi bitti artık kimse yazmıyor diye ...

Bizahmet o yazıyı ve o sayfayı birisi tekrar iliştirebilir mi buraya ...Lütfen
    Hayat hoş gerisi boş

3. Göründüğü gibi birçok şeyi kaçırıyorum...
    Dün psikopatı beğendim güzeldi ama cant roger that :o

Jetfadil serbest bırakıldı dilerim bırakan hakim ve savcılar en kısa sürede dolandırılır. Umarım jet in iniş takımlarına el koymak için bırakmışlardir tam zamanı...

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    VEDAT başkanın bir yazısı vardı ...bu sitenin popülaritesi bitti artık kimse yazmıyor diye ...

Bizahmet o yazıyı ve o sayfayı birisi tekrar iliştirebilir mi buraya ...Lütfen
    Yine bi aksiyon çıktı.... herkes bir panikle.... bir umutla yazmaya başladı.....

5.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    hisse net eskı populerlıgını yıtırıyor sankım kımse yok forumda yenı forumdan dolayı uzaklasanlar oldu
    İnşallah budur

http://www.hisse.net/topluluk/showth...8849#post88849
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

6. s.a iyi akşamlar :hi eski topikte güzel manzara resimleri ney çıkardı fırından
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

7.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    s.a iyi akşamlar :hi eski topikte güzel manzara resimleri ney çıkardı fırından
    Denetleme şubeden geldiler
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

8.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    s.a iyi akşamlar :hi eski topikte güzel manzara resimleri ney çıkardı fırından
    Annnamadım ki .....4 aydır yazıyoruz çiziyoruzhep beraber karışan kuruşan yoktu ...eski bir topiği kurcaladık ... o gün bugün başımıza gelen kalmadı ...halbuki biz hep aynıyız ...
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 210/2404 İlkİlk ... 1101602002082092102112122202603107101210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •