Sayfa 263/1023 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Kimse kimseyi kaşı gözü için sevmez. Al gülüm ver gülüm.

Bizimkiler iş bilmedikleri için bir patronun kucağından inip başka patronun kucağına biniyorlar. Amelenin iş değiştirmesi gibi bir şey. Patron değişse bile zihniyet değişmedikçe kişi başı refahın ve gelirin artmaz, çalışma şartlarında gözle görülür iyileşme olmaz. Amele ameledir çünkü. Üç aşağı beş yukarı aynı yatayda devam edersin.

Sınıf atlamak istiyorsak toplum genelinde insan kalitesinde ve ahlak oranında gözle görülür artış olmalı!

* Uluslararası Patent sayısı
    * kişi başı Kitap okuma oranı
    * 7x24 açık Kütüphane sayısı
    * kişi başı Belgesel izleme oranı

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Çinliler çok mu seviyorlar Türkiye yi, ? Türkiye ihracatının %60 ını Çine mi yapmaya başlayacak ? Dolar yerine YUAN mı kullanacağız bundan sonra ? Yani YUAN da yükseliş kaçınılmaz diye başlığı değiştirelim mi ?

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Kimse kimseyi kaşı gözü için sevmez. Al gülüm ver gülüm.

Bizimkiler iş bilmedikleri için bir patronun kucağından inip başka patronun kucağına biniyorlar. Amelenin iş değiştirmesi gibi bir şey. Patron değişse bile zihniyet değişmedikçe kişi başı refahın ve gelirin artmaz, çalışma şartlarında gözle görülür iyileşme olmaz. Amele ameledir çünkü. Üç aşağı beş yukarı aynı yatayda devam edersin.

Sınıf atlamak istiyorsak toplum genelinde insan kalitesinde ve ahlak oranında gözle görülür artış olmalı!

* Uluslararası Patent sayısı
    * kişi başı Kitap okuma oranı
    * 7x24 açık Kütüphane sayısı
    * kişi başı Belgesel izleme oranı
    Eski profesyonel çalışma hayatımda buna benzer geyikleri deneyimlediğim için tamamen günü kurtarma yada amiyane tabirle geriyi kurtarma haberlerini ciddiye bile almam. Adı lazım olmayan, geçenlerde borç yapılandırması yapan emminin şirketi Rusya pazarını 1998 krizinde kapatınca oraya yaptığımız 150 milyon Dolarlık ihracatı AFRİKA pazarına yapın demişti. Hee ! olur dedim ama siz bunu başaracak başka birilerini bulun ben bunu başaracak sihirli değneğe sahip değilim deyip tası tarağı alıp gitmiştim. O gün bugün bildiğim kadarıyla Afrikaya hala bu tutarda ihracat yapabilmiş değiller. Kısaca ihracatının %60 ını AB ye yapan boyundan büyük dış borcu USD ile olan bir ülkenin yumurta kıça dayanınca bir çırpıda patron değiştirmesi tamamen MASALDIR.

3. powerpc kardeş, aktifte çerez paran duruyor mu, yoksa çerez mi oldu ? - sana ne be - deme hakkında var elbette.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Boşuna zır zır ötmüyoruz, BETON da büyük başlardan birinin gitmesi ile SONUN başlangıcı görülecek diye. Domino taşlarından birinin düşmesini bekliyoruz, belki yarın belki yarından da yakın.

Enki? Bak yeni patronlarımız gelmiş bile. sen uyuma bak. dümen döndü uzak doğuya. Afrika da zaten satılan her maden ocağını kökünden ÇİN liler aldı.

ÇİN yeni para yatıracak yer arıyor. Bizde de borç çok yeni patron arıyoruz. ÇİN ile anlaşıp devam ediyoruz yolumuza. Hayırlı uğurlu olsun.

ABD nin liderliği bitmek üzere Trump manyağı sayesinde.

değişiklik tam gaz devam...

Ohooo Şangay altın borsasından birileri gelmiş diye ortalığı yıkıyorsun..

Sen hele aşağıdakileri gördün mü?..özellikle yazının ertesi günü Trump'ın resti görüp 100 arttırdığını?..hiç sesin çıkmadı aşağıdaki konularda..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Dolar bitmişmiş..öyle rivayet olunuyor..

Grafik kardeş bak söylemedi deme ABD ÇİN'i bozuk para gibi harcayacak..

Yada ÇİN ABD'ye ''efendi torunaga'' diyecek..
    Dakka bir gol bir..

ABD Başkanı Trump, Çin'den ithalata 100 milyar dolar daha vergi uygulanmasının değerlendirilmesini istedi
    Walla sabır iyi bir meziyetmiş..

Dolarda iyi sabrediyor ha..eskiden olsa..

Yoksa deveyüküyle alınan pozisyonlardanmıdır nedir?

Neyse tabanını oluşturdu..bir tek sentral bankerlerin izni lazım..

Verirler mi?
    .......

Sn. Grafikçi kardeş ortalıkta uçan kuştan haberim var moduna dolaşıyorsunda, en basit şeyleri atlıyorsun..

Sen şimdi bu portreyi İtalya, İspanya, Portekiz artık düzeldi demeye getiriyorsun, anlıyorumda..senin haberin yokmu ki ECB aylık 30 milyar Euro devlet tahvili, arkadan dolaşarakta aylık ort. 10 milyar Euro'da şirket tahvili alıyor..herhalde bir MB'sının tahvil almasının bu ülke tahvillerine ne yaptığını biliyorsundur?..yoksa bilmiyormusun..

Neyse, gerçek durumlar tahvil alımları kesildiği zaman ortaya çıkar..ortada sadece Portekizde kısmi bir düzeme var gibi duruyor..ancak yinede ECB keserse/kesebilirse o zaman ak koyun, kara koyun ortaya çıkar esas..selamlar..
    Neyse ben Türk milli takımını tutuyorum..ama sen ne olur ne olmaz bir miktar dolar al..olur ya ÇİN devali ihtimaline karşı..

Kediyi köşeye fazla sıkıştırmaya gelmez, bilirsin..Diğer topicte yazdım, tekrar etmeyeyim..selamlar..

6. iyi olan kazansın. ben Altıncıyım Gümüşçüyüm. eski kafalıyım. Dolar Yuan ZikCoin vs vs den hiç anlamam. Teneke olmalı benimki.
    Betona atınca sesi gelmeli.

Ohooo Şangay altın borsasından birileri gelmiş diye ortalığı yıkıyorsun..

Sen hele aşağıdakileri gördün mü?..özellikle yazının ertesi günü Trump'ın resti görüp 100 arttırdığını?..hiç sesin çıkmadı aşağıdaki konularda..

Neyse ben Türk milli takımını tutuyorum..ama sen ne olur ne olmaz bir miktar dolar al..olur ya ÇİN devali ihtimaline karşı..

Kediyi köşeye fazla sıkıştırmaya gelmez, bilirsin..Diğer topicte yazdım, tekrar etmeyeyim..selamlar..

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Betonculardan sembol bir ismin batmasını çok isterim.

Milletin anasını belleyeceğiz diyen Mehmet Cengiz...

Ahlaken sakıt Ağaoğlu...

Bunların batması gönlümde yatan.

Lale devri bence böyle sona ermeli.
    batsalarda bir o kadar paraları isviçrenin gizli hesaplarında vardır.

Sayfa 263/1023 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •