Sayfa 396/985 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    " Cümbür Cemaat dgzte alın ben de orda pozisyon aldım sığ tahta zaten yükselsin kar edeyim " cümlesini kurun kurtulun. Bu kadar yazıp işkence etmeyin kendinize

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    neden boyle yazdiniz anlamadim.dgzte nin durumundan bahsettim ben arkadasa cevaben.. ki dgzte nin hisse adedi az oldugu icin senin benim alimima ihtiyaci yok.
    hurgaz la dgzteyi kisa donemde karsilastirdigimizda sonuc net dgzteden yana.bilanco değerlerine gore durum bu..ayrica ben de zaman zaman hurgaz aliyorum ama su su elimde yok..yakindan izlemedeyim.

2.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    neden boyle yazdiniz anlamadim.dgzte nin durumundan bahsettim ben arkadasa cevaben.. ki dgzte nin hisse adedi az oldugu icin senin benim alimima ihtiyaci yok.
    hurgaz la dgzteyi kisa donemde karsilastirdigimizda sonuc net dgzteden yana.bilanco değerlerine gore durum bu..ayrica ben de zaman zaman hurgaz aliyorum ama su su elimde yok..yakindan izlemedeyim.
    Arkadaşım burdakilerin asabını bozma.Körler çarşısında ayna satma.Git DGZTE topiğine yaz değerli görüşlerini.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    749
     Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Estağfurullah. Olay şimdi biraz daha karışık duruyor. Dohol hürriyet emlak dışında kalan yüzde 78 lik payını 155 milyon dolara satiyor. Peki bize ait olan kısmı için nasıl bir yol izlenecek. Yani yüzde 22 lik borsa kotundaki hisse paylarına ait olan glokal pazarlama payimiz nasıl ödenecek? Burayı bilemiyorum. Uzman arkadaşlar biliyorlarsa yazsa iyi olacak hepimiz adına. Forumu art niyetli arkadaşlar kirletecegine Ytd.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kap haberin de hürriyet emlak ayrı tutlup satışdan muaf mı tutulmuş?
    glokal hurgz iştirakı ise onu orda şatış dışı nasıl gösterebilir?
    hurgz 155 milyona satıldıysa glokal dediğimiz iştirak bunun içindedir diye düşünüyorum?
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    hurgaz la dgzteyi kisa donemde karsilastirdigimizda sonuc net dgzteden yana.bilanco değerlerine gore durum bu..
    Borsa burası para konuşur bilanço teknik vs. her zaman tutmaz, hürriyet nasıl batık kapatsınlar tahtasını o zaman,hürriyet tavan tavan gidince bakalım ne diceksiniz bide dgzte yi de bi süre sonra fiyat olarakta geçecek diyorum ben, bu cümleleri de bi not ediverin bi yere bi zahmet.

5.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Arkadaşım burdakilerin asabını bozma.Körler çarşısında ayna satma.Git DGZTE topiğine yaz değerli görüşlerini.
    👏👏👏

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    dgztenin dolasimdaki hisse adedi cok az. cagri fiyatini bildiklerini tahmin etmiyom. gerci bilselerde degisen bisi olmazdi cunku hisse 150~200 bin lotla tavan yaptirilabilecek durumda. hurgaz gibi borca batik degil bilancosu iyi ve temeli saglam...bu yuzden de satici yok.
    yakin zamanda bossa da da benzeri bi surec olmus hisse aciklanan fiyatlarin cok uzerine cikmisti.bunda da olmamasi icin hicbir neden yok. ustelik daha 24 kurusluk temettu de odenmedi ve eli kulaginda.
    Kosta senmisin kilikmi degistirdin.
     Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Faaliyet raporunda glokal dijital hizmetler pazarlama ticaret a.s ye ait görünüyor hurriyetemlak.com. Glokal in de yüzde 92 si hurriyete ait görünüyor.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    dgztenin dolasimdaki hisse adedi cok az. cagri fiyatini bildiklerini tahmin etmiyom. gerci bilselerde degisen bisi olmazdi cunku hisse 150~200 bin lotla tavan yaptirilabilecek durumda. hurgaz gibi borca batik degil bilancosu iyi ve temeli saglam...bu yuzden de satici yok.
    yakin zamanda bossa da da benzeri bi surec olmus hisse aciklanan fiyatlarin cok uzerine cikmisti.bunda da olmamasi icin hicbir neden yok. ustelik daha 24 kurusluk temettu de odenmedi ve eli kulaginda.
    Borca batik nedemek.borcmu kaldi kimi kekliyon..

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by KDZ.EREĞLİ Yazıyı Oku
    kap haberin de hürriyet emlak ayrı tutlup satışdan muaf mı tutulmuş?
    glokal hurgz iştirakı ise onu orda şatış dışı nasıl gösterebilir?
    hurgz 155 milyona satıldıysa glokal dediğimiz iştirak bunun içindedir diye düşünüyorum?
    Açıklamada diyorki hürriyet şirketine ait yüzde 78 lik payimi 155 milyon dolara sattım sonra da diyor ki glokali vb bir kaç sirketi dohole e kaydırılması için islemelere başladım. Tam olarak anlamak güç. Bizim yüzde 22 deki glokal payımızı nasıl satmış olacak bize bir sey vermeden. Bizler hürriyetin tüm iştirakleri ile ortagiyiz. 400 milyon değerindeki bir iştirak al senin olsun diyerek verilmez ya .. Benzer durum dgzte topiginde de var öncü girişim ortaklığı ile alakalı. Nasıl olur bilmiyorum ama dohol un yüzde 22 için glokal payini bizlere ödemesi gerekiyor. Yüzde 78 lik kısım demirören ile aralarındaki bir anlasma. Sn Bist 100 sizin var mi bir fikriniz teşekkürler Ytd.

Sayfa 396/985 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •