Sayfa 664/964 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Bulaşmayayım diyorum. Gönül razı gelmiyor gece gece. Neymiş cinalinin bu kağıda faydası anlatta bizde öğrenelim.
    Ayrıca benim bu kağıt için yaptıklarımı biliyormusun. Ama ben açıkça söylüyorum kendim için yaptım. Kendimi kurtarmak için.
    Yapılan çalışmaları bir lutuf gibi sunmayın. Sanki sadece hayır için yapmış gibi göstermeyin.
    2 kişi bilirim davalara spk tarafında müdahil olan... boşver sen beni tribünlere oynamaya devam et... birkaç iyi yorum oku orada kes buradan kırp takılır peşine 3 5 kişi... ben iş yapana bakarım seninle hiç işim olmaz... dersen ki sen ne yaptın... hiç birşey yapmasam bile karınca misali safım belli... emek vermiş selim 'in karşısında durmuş üstadları sizin gibi şakşakçılara yedirmedim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Sn.walkmen
    Bu forumda blancodan ve dipnottan borctan denetci raporundan anlayanlarin sayisi sinirli diger hisse formlarida farkli degil
    Insanlar saksakcidan hoslaniyor
    Dogruyu yazmak insanlari bilgilendirmek hakkaten ise yaramiyor.yazdigina yazacagina pisman ediyorlar.
    Kimseye al sat demiyoruz aldik sattik demiyoruz .
    Borclu oldugunu sagir sultan bile biliyor icralar yuzunden yakin izleme pazarina alinmadimi.
    Toplama bilen ipotekleri toplar icralari merak eden denetci raporunu okur.
    Yansitilmayan borclari gorur.
    Tabi ipoteklerin yuksek olmasi normaldir borcun cok ustunde ipotek konur bu tum sirketlerde oyledir.
    Biraz duzelme var yolumuz uzun ama bunu anlayacak insan gibi adam lazim
    Saygi ve sevgiler ozelden merak ettikleriniz varsa sorabilursiniz
    Eyvallah üstadım... bu kâğıtta emeğiniz büyük... size saygımız sonsuz... bakmayın siz onlara... Bizde inanıyoruz iyi olacak ama temkinliyiz... karşımızda kim var bunuda biliyoruz

3. Bu temkinliyiz diyenler avukat önderliğindeki whatshat gurubuna dahil olanlar mı yoksa kendi kendine gelin güvey olanlar mı. Sözüm odur ki şayet Avukat önderliğindeki gruba dahil olanlar ise ayvallah sizlere lafım yoktur. Fakat kendi kendine gelin güvey olanlar ise evet kendi kendinize temkinli olmaya devam edin. Faydanız olacaksa da anca kendinize olur. Dediğim gibi Avukat önderliğindeki İduz olsun Nail bey olsun Ayber olsun bunlar ve bunlar ile birlikte hareket edenler iseniz ok sıkıntı yok
    Son düzenleme : hasson34; 08-04-2018 saat: 00:23. Sebep: ilave

Ozsermeyeyi sermaye seviyesine cikardilar diye yaziyorlar
    Tabi burdaki anlamayanlari yaniltabilirler ama digrusu o degil
    Sadece 376.dan ciktilar
    Blancoda oz sermaye
    Hemen altinda odenmis sermaye
    Esitmi okuma yazmasi olan bakmasini bilen bakar
    Bunlari yazinca kendini bilmezler hoplar ziplar ama dogrusu budur
    Bu hisseyi kotulemek degildir bilmeyeni bilgilendirmektir anlayana tabi

5.  Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku
    2 kişi bilirim davalara spk tarafında müdahil olan... boşver sen beni tribünlere oynamaya devam et... birkaç iyi yorum oku orada kes buradan kırp takılır peşine 3 5 kişi... ben iş yapana bakarım seninle hiç işim olmaz... dersen ki sen ne yaptın... hiç birşey yapmasam bile karınca misali safım belli... emek vermiş selim 'in karşısında durmuş üstadları sizin gibi şakşakçılara yedirmedim

Bana iftira atma. Benim yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir.
    Bende onu diyorum zaten kim ne yaptıysa kendi için yaptı. Hayrına yapmadı yani.
    Kimseyi parlatmaya gerek yok. Selimin karşısında durunca adammı oldunuz.
    Hepimiz karşısında durduk. Yeni yönetim gelsin diye uğraşanlardan biriyim ben.
    Sen yancılığa devam et. Bak borç dağ gibi. Gırtlağa dayanmış borçlar ama ne hikmetse buradan ayrılmıyorsunuz.

6. Vay be cinali bile üstad olmuş. Hayırlısı olsun üstadım inşallah tez zamanda kurtulursunuz.

7. Cinali üstadıma bir sorum var. Ttk 376 dan kurtulmak gözaltından çıkmak için yeterlimi değilmi.
    Başka sorum yok.

8.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Bana iftira atma. Benim yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir.
    Bende onu diyorum zaten kim ne yaptıysa kendi için yaptı. Hayrına yapmadı yani.
    Kimseyi parlatmaya gerek yok. Selimin karşısında durunca adammı oldunuz.
    Hepimiz karşısında durduk. Yeni yönetim gelsin diye uğraşanlardan biriyim ben.
    Sen yancılığa devam et. Bak borç dağ gibi. Gırtlağa dayanmış borçlar ama ne hikmetse buradan ayrılmıyorsunuz.
    Biz zaten adamdık k0çero... sanada tavsiyem adam ol yazacaksanda ona buna saldırmadan adam gibi yaz... ondan çal bundan çırp yapma

Sayfa 664/964 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •