Sayfa 663/964 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku
    Sayın freecell dünde bir arkadaşı yanlış anlamıştınız bugünde beni yanlış anladiniz... halen yüklü miktarda borç bulunmakta ve hangi gayrimenkul değerlendi fiyat ne değerlenmeyeler neler hepsi değerlenir mi bukadar yeter mi kastettiğim buydu... yoksa şirket batak demedim sadece selim 'in tamamen bu işten elini çektiğine tam inanmıyorum... temkinli olmakta fayda var diyorum... yoksa derdim polemik falan değil cinali hocamın ne kadar değerli olduğunu biliyorum ve onun yazmak istediğini anladığımı bildirdim bukadar

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam ben yazdığınızı eleştirdim... Yani evet ss bu işin ne kadar için de ne kadar dışında bu tartışılır. Ama ben de en azından ucunda bir yerde olduğunu düşünenlerdenim...

Şu ana kadar açıklanan verilere göre sadece bazı engelleri aşacak kadar değerlemeler açıklanmış... Bunlar bile şirketin belli bir seviyeye gelmesini sağlamıştır. Açıklanan verilere göre daha onlarca gm değerlemesi açıklanmadığı anlaşılmaktadır.

Başlıcaları bodrum oteli hariç geri kalan 6 büyük otel ve diğer yatırım amaçlı elde tutulanlar hariç gm ler...

Şirket bana göre bir süreç yürütüyor. Finansal raporlardan sıkıntı yaşamamak için (376 olayı ) bu tehlikeyi atlatmak için belli başlı gm ve üs kullanım haklarının değerlemelerini açıkladılar. Ki bunlar bile özsermayeyi sermayeye eşitlemeye yetti.

Diğerlerini daha açıklamadılar. Bunun nedeni olarakta alacaklı bankalarla görüşme yaptıklarından dolayı olduğunu zannediyorum. Ama onlar da açıklanacaktır.

Yani işte hep aynı noktaya geliyoruz. Şirket bazı şeyleri istediği zaman açıklayacaktır. Bunun için de süreci iyi takip etmemiz gerekiyor...

hep dediğimiz NİYET...

Yoksa hocam sizi eleştirmem borç gırtlağa kadar demenizden... Çünkü bu cümleden şirketin borçlarını ödeyemeyecek hale geldiği anlaşılmakta... Fakat böyle bir durum gmler durdukça mümkün görünmüyor...

Ki devletin üs kullanım sürelerini artırma ve devletin kiralık olarak şirkete verdiği arazileri şirkete alma hakkı verdiği bir ortamda hiç mümkün değil...

Arsaları kendisi almasa bile yanına bir ortak bulur yine alır hocam...

Yani bunlar her şeyi çeviriyorlar ama hep 4 ayak üstüne düşüyorlar...

hayırlısı diyelim...

yani yorumunuzu yanlış anlamadım hocam sadece yorumunuz biraz abartılı olmuş gibi geldi bana...
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam ben yazdığınızı eleştirdim... Yani evet ss bu işin ne kadar için de ne kadar dışında bu tartışılır. Ama ben de en azından ucunda bir yerde olduğunu düşünenlerdenim...

Şu ana kadar açıklanan verilere göre sadece bazı engelleri aşacak kadar değerlemeler açıklanmış... Bunlar bile şirketin belli bir seviyeye gelmesini sağlamıştır. Açıklanan verilere göre daha onlarca gm değerlemesi açıklanmadığı anlaşılmaktadır.

Başlıcaları bodrum oteli hariç geri kalan 6 büyük otel ve diğer yatırım amaçlı elde tutulanlar hariç gm ler...

Şirket bana göre bir süreç yürütüyor. Finansal raporlardan sıkıntı yaşamamak için (376 olayı ) bu tehlikeyi atlatmak için belli başlı gm ve üs kullanım haklarının değerlemelerini açıkladılar. Ki bunlar bile özsermayeyi sermayeye eşitlemeye yetti.

Diğerlerini daha açıklamadılar. Bunun nedeni olarakta alacaklı bankalarla görüşme yaptıklarından dolayı olduğunu zannediyorum. Ama onlar da açıklanacaktır.

Yani işte hep aynı noktaya geliyoruz. Şirket bazı şeyleri istediği zaman açıklayacaktır. Bunun için de süreci iyi takip etmemiz gerekiyor...

hep dediğimiz NİYET...

Yoksa hocam sizi eleştirmem borç gırtlağa kadar demenizden... Çünkü bu cümleden şirketin borçlarını ödeyemeyecek hale geldiği anlaşılmakta... Fakat böyle bir durum gmler durdukça mümkün görünmüyor...

Ki devletin üs kullanım sürelerini artırma ve devletin kiralık olarak şirkete verdiği arazileri şirkete alma hakkı verdiği bir ortamda hiç mümkün değil...

Arsaları kendisi almasa bile yanına bir ortak bulur yine alır hocam...

Yani bunlar her şeyi çeviriyorlar ama hep 4 ayak üstüne düşüyorlar...

hayırlısı diyelim...

yani yorumunuzu yanlış anlamadım hocam sadece yorumunuz biraz abartılı olmuş gibi geldi bana...
    Eyvallah üstad... haklısınız belki bizim seçtiğimiz kelimeler biraz abartılı kaçmıştır... teşbihte hata olmaz derler kusura bakmayın... ben sayın cinali ye yapılan fütursuz saldırı üzerine sinirle hatalı kelimeler kullamışım... şu hissede onun kadar bizlere faydası olmuş kaç kişi var ki bu şekilde ona yüklemişler ona tepki içindi

3.  Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku
    Eyvallah üstad... haklısınız belki bizim seçtiğimiz kelimeler biraz abartılı kaçmıştır... teşbihte hata olmaz derler kusura bakmayın... ben sayın cinali ye yapılan fütursuz saldırı üzerine sinirle hatalı kelimeler kullamışım... şu hissede onun kadar bizlere faydası olmuş kaç kişi var ki bu şekilde ona yüklemişler ona tepki içindi

Eyvallah hocam... O konuda da hep dediğimiz gibi herkes fikrini yazacak ki biz de doğruları tartışarak göreceğiz...

Sayın fabrika da sayın Cinali'de değerli yorumculardır. Önemli olan fikirlerin tartışması fikirler tartışırken de hakaretlerin olmaması...

Çünkü gerçekten çok önemli zamanlardan geçiyoruz... Sürekli bir KAP haber akışı, tahta da aksiyon...

Onun için bütün yorumları dikkatli okumamız ve değerlendirmemiz gerekiyor...
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sn.walkmen
    Bu forumda blancodan ve dipnottan borctan denetci raporundan anlayanlarin sayisi sinirli diger hisse formlarida farkli degil
    Insanlar saksakcidan hoslaniyor
    Dogruyu yazmak insanlari bilgilendirmek hakkaten ise yaramiyor.yazdigina yazacagina pisman ediyorlar.
    Kimseye al sat demiyoruz aldik sattik demiyoruz .
    Borclu oldugunu sagir sultan bile biliyor icralar yuzunden yakin izleme pazarina alinmadimi.
    Toplama bilen ipotekleri toplar icralari merak eden denetci raporunu okur.
    Yansitilmayan borclari gorur.
    Tabi ipoteklerin yuksek olmasi normaldir borcun cok ustunde ipotek konur bu tum sirketlerde oyledir.
    Biraz duzelme var yolumuz uzun ama bunu anlayacak insan gibi adam lazim
    Saygi ve sevgiler ozelden merak ettikleriniz varsa sorabilursiniz

5. Yok yok artık kimseye bulaşmak yok. Borç gırtlağa kadar ama ne hikmetse kağıt ikiye katlamış.
    Bak bak hikmete bak sen. Bunu beğenmeyenler ağlaklığa devam etsen. Mıymıy söylensin kendi çapında.
    Yarın öbür gün 70/75 olduğunda ki ben inanıyorum. Aynı koro devam edecek borç gırtlağa kadar.
    O zaman niye bu kağıttasın borçsuz bir sürü şirket var. Yok gitmez, hem borç gırtlakta hem kervna devam.
    Hikmet işte. Neyse kerameti artık.

6.  Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku

Bulaşmayayım diyorum. Gönül razı gelmiyor gece gece. Neymiş cinalinin bu kağıda faydası anlatta bizde öğrenelim.
    Ayrıca benim bu kağıt için yaptıklarımı biliyormusun. Ama ben açıkça söylüyorum kendim için yaptım. Kendimi kurtarmak için.
    Yapılan çalışmaları bir lutuf gibi sunmayın. Sanki sadece hayır için yapmış gibi göstermeyin.

7. Şimdiye kadar objektif olmaya çalıştım. Şimdiye kadar hep olumsuz düşünenlerdendim. Hala da temkinliyim ancak yeni yönetimin eylul den beri yapacağız diye kapta söylediklerini yaptılar. Bürüt takas dan çıkma ( 3_5ay gecikmeli olsada ) değerleme ve üst kullanım hakkını ekleyeceğiz öz sermayeyi düzeltcez dediler yaptılar. Ekim ayında Arielle yapılandırcaz dediler bu sonuçlanması eğer ki bu da yapılırsa şirket hakkında kesinlikle kötü düşünmem. Ariel haberi nin de gelmesi şartıyla. Şuan her şey iyi gidiyor.

8. Gözaltından çıktığı an zuntacı hissdeki hakimiyetini kaybederse şaşırmayın. Elbette ki özsermaye kaybının telafi edilip sermayeden fazla olduğu kap haberinin resmi kayıtlarca muhasebeleştirilmiş olması ve ülkemizde beklenen 2018 turizminde potansiyel artışının bilançolara kar olarak yansıması ve gayri menkullerin yeniden değerleme ile çamura batık altının çamurdan çıkışı gibi gün yüzüne çıkışı ile ve tüm bunlar gözaltı pazarından çıktıktan sonra yerine oturur ise zuntacı baskı yapacak öyle mi? Hani birileri olumsuz penceren bakıyor da biz de bu beklentiler ışığında 5 yıldır sahip olduğumuz lot sayısını mesela geçen hafta 2 ye katladıysak diyelim artık da... Bundan sonra zuntacı olumsuzluk için çabalasın ki o çamurdaki altını su yüzüne çıkarmak için gerekirse bir kaç yıl daha erteleme mi yaparlar. Zıkkıntı yokkkkkkkkkkk. 5 yıl bekleyen bendeniz nasılsa 5 yılım gitmiş. eeee bi 5 yıl daha no piroblem. Alacam oni. 5 yılın bedelini illa ki bir gün alacam. Ha vermiycen mi çokta tinnnnnnnnnnnn. sen de avucunu yalarsın. 400 milyon lotu artık koleksiyon mu edersin duvalet çadımı her ne edersen ed.

Sayfa 663/964 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •