Originally Posted by
Walkman
Sayın freecell dünde bir arkadaşı yanlış anlamıştınız bugünde beni yanlış anladiniz... halen yüklü miktarda borç bulunmakta ve hangi gayrimenkul değerlendi fiyat ne değerlenmeyeler neler hepsi değerlenir mi bukadar yeter mi kastettiğim buydu... yoksa şirket batak demedim sadece selim 'in tamamen bu işten elini çektiğine tam inanmıyorum... temkinli olmakta fayda var diyorum... yoksa derdim polemik falan değil cinali hocamın ne kadar değerli olduğunu biliyorum ve onun yazmak istediğini anladığımı bildirdim bukadar
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben yazdığınızı eleştirdim... Yani evet ss bu işin ne kadar için de ne kadar dışında bu tartışılır. Ama ben de en azından ucunda bir yerde olduğunu düşünenlerdenim...
Şu ana kadar açıklanan verilere göre sadece bazı engelleri aşacak kadar değerlemeler açıklanmış... Bunlar bile şirketin belli bir seviyeye gelmesini sağlamıştır. Açıklanan verilere göre daha onlarca gm değerlemesi açıklanmadığı anlaşılmaktadır.
Başlıcaları bodrum oteli hariç geri kalan 6 büyük otel ve diğer yatırım amaçlı elde tutulanlar hariç gm ler...
Şirket bana göre bir süreç yürütüyor. Finansal raporlardan sıkıntı yaşamamak için (376 olayı ) bu tehlikeyi atlatmak için belli başlı gm ve üs kullanım haklarının değerlemelerini açıkladılar. Ki bunlar bile özsermayeyi sermayeye eşitlemeye yetti.
Diğerlerini daha açıklamadılar. Bunun nedeni olarakta alacaklı bankalarla görüşme yaptıklarından dolayı olduğunu zannediyorum. Ama onlar da açıklanacaktır.
Yani işte hep aynı noktaya geliyoruz. Şirket bazı şeyleri istediği zaman açıklayacaktır. Bunun için de süreci iyi takip etmemiz gerekiyor...
hep dediğimiz NİYET...
Yoksa hocam sizi eleştirmem borç gırtlağa kadar demenizden... Çünkü bu cümleden şirketin borçlarını ödeyemeyecek hale geldiği anlaşılmakta... Fakat böyle bir durum gmler durdukça mümkün görünmüyor...
Ki devletin üs kullanım sürelerini artırma ve devletin kiralık olarak şirkete verdiği arazileri şirkete alma hakkı verdiği bir ortamda hiç mümkün değil...
Arsaları kendisi almasa bile yanına bir ortak bulur yine alır hocam...
Yani bunlar her şeyi çeviriyorlar ama hep 4 ayak üstüne düşüyorlar...
hayırlısı diyelim...
yani yorumunuzu yanlış anlamadım hocam sadece yorumunuz biraz abartılı olmuş gibi geldi bana...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri