Artan

32,56 10 12:04
110,20 9.98 12:04
204,00 9.97 12:04
410,75 9.97 12:04
27,82 9.96 12:03
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 12:04
10,69 -9.94 12:04
146,70 -9.94 12:03
79,35 -9.11 12:04
4,46 -7.08 12:04
Azalan Hisseler

İşlem

3.463.386.489,39 12:04
3.275.597.288,60 12:04
2.783.720.605,50 12:04
2.484.123.892,10 12:04
2.428.212.869,88 12:04
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7713 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam ben yazdığınızı eleştirdim... Yani evet ss bu işin ne kadar için de ne kadar dışında bu tartışılır. Ama ben de en azından ucunda bir yerde olduğunu düşünenlerdenim...

Şu ana kadar açıklanan verilere göre sadece bazı engelleri aşacak kadar değerlemeler açıklanmış... Bunlar bile şirketin belli bir seviyeye gelmesini sağlamıştır. Açıklanan verilere göre daha onlarca gm değerlemesi açıklanmadığı anlaşılmaktadır.

Başlıcaları bodrum oteli hariç geri kalan 6 büyük otel ve diğer yatırım amaçlı elde tutulanlar hariç gm ler...

Şirket bana göre bir süreç yürütüyor. Finansal raporlardan sıkıntı yaşamamak için (376 olayı ) bu tehlikeyi atlatmak için belli başlı gm ve üs kullanım haklarının değerlemelerini açıkladılar. Ki bunlar bile özsermayeyi sermayeye eşitlemeye yetti.

Diğerlerini daha açıklamadılar. Bunun nedeni olarakta alacaklı bankalarla görüşme yaptıklarından dolayı olduğunu zannediyorum. Ama onlar da açıklanacaktır.

Yani işte hep aynı noktaya geliyoruz. Şirket bazı şeyleri istediği zaman açıklayacaktır. Bunun için de süreci iyi takip etmemiz gerekiyor...

hep dediğimiz NİYET...

Yoksa hocam sizi eleştirmem borç gırtlağa kadar demenizden... Çünkü bu cümleden şirketin borçlarını ödeyemeyecek hale geldiği anlaşılmakta... Fakat böyle bir durum gmler durdukça mümkün görünmüyor...

Ki devletin üs kullanım sürelerini artırma ve devletin kiralık olarak şirkete verdiği arazileri şirkete alma hakkı verdiği bir ortamda hiç mümkün değil...

Arsaları kendisi almasa bile yanına bir ortak bulur yine alır hocam...

Yani bunlar her şeyi çeviriyorlar ama hep 4 ayak üstüne düşüyorlar...

hayırlısı diyelim...

yani yorumunuzu yanlış anlamadım hocam sadece yorumunuz biraz abartılı olmuş gibi geldi bana...
    Eyvallah üstad... haklısınız belki bizim seçtiğimiz kelimeler biraz abartılı kaçmıştır... teşbihte hata olmaz derler kusura bakmayın... ben sayın cinali ye yapılan fütursuz saldırı üzerine sinirle hatalı kelimeler kullamışım... şu hissede onun kadar bizlere faydası olmuş kaç kişi var ki bu şekilde ona yüklemişler ona tepki içindi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku
    Eyvallah üstad... haklısınız belki bizim seçtiğimiz kelimeler biraz abartılı kaçmıştır... teşbihte hata olmaz derler kusura bakmayın... ben sayın cinali ye yapılan fütursuz saldırı üzerine sinirle hatalı kelimeler kullamışım... şu hissede onun kadar bizlere faydası olmuş kaç kişi var ki bu şekilde ona yüklemişler ona tepki içindi

Eyvallah hocam... O konuda da hep dediğimiz gibi herkes fikrini yazacak ki biz de doğruları tartışarak göreceğiz...

Sayın fabrika da sayın Cinali'de değerli yorumculardır. Önemli olan fikirlerin tartışması fikirler tartışırken de hakaretlerin olmaması...

Çünkü gerçekten çok önemli zamanlardan geçiyoruz... Sürekli bir KAP haber akışı, tahta da aksiyon...

Onun için bütün yorumları dikkatli okumamız ve değerlendirmemiz gerekiyor...
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku

Bulaşmayayım diyorum. Gönül razı gelmiyor gece gece. Neymiş cinalinin bu kağıda faydası anlatta bizde öğrenelim.
    Ayrıca benim bu kağıt için yaptıklarımı biliyormusun. Ama ben açıkça söylüyorum kendim için yaptım. Kendimi kurtarmak için.
    Yapılan çalışmaları bir lutuf gibi sunmayın. Sanki sadece hayır için yapmış gibi göstermeyin.

4.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Bulaşmayayım diyorum. Gönül razı gelmiyor gece gece. Neymiş cinalinin bu kağıda faydası anlatta bizde öğrenelim.
    Ayrıca benim bu kağıt için yaptıklarımı biliyormusun. Ama ben açıkça söylüyorum kendim için yaptım. Kendimi kurtarmak için.
    Yapılan çalışmaları bir lutuf gibi sunmayın. Sanki sadece hayır için yapmış gibi göstermeyin.
    2 kişi bilirim davalara spk tarafında müdahil olan... boşver sen beni tribünlere oynamaya devam et... birkaç iyi yorum oku orada kes buradan kırp takılır peşine 3 5 kişi... ben iş yapana bakarım seninle hiç işim olmaz... dersen ki sen ne yaptın... hiç birşey yapmasam bile karınca misali safım belli... emek vermiş selim 'in karşısında durmuş üstadları sizin gibi şakşakçılara yedirmedim

5.  Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku
    2 kişi bilirim davalara spk tarafında müdahil olan... boşver sen beni tribünlere oynamaya devam et... birkaç iyi yorum oku orada kes buradan kırp takılır peşine 3 5 kişi... ben iş yapana bakarım seninle hiç işim olmaz... dersen ki sen ne yaptın... hiç birşey yapmasam bile karınca misali safım belli... emek vermiş selim 'in karşısında durmuş üstadları sizin gibi şakşakçılara yedirmedim

Bana iftira atma. Benim yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir.
    Bende onu diyorum zaten kim ne yaptıysa kendi için yaptı. Hayrına yapmadı yani.
    Kimseyi parlatmaya gerek yok. Selimin karşısında durunca adammı oldunuz.
    Hepimiz karşısında durduk. Yeni yönetim gelsin diye uğraşanlardan biriyim ben.
    Sen yancılığa devam et. Bak borç dağ gibi. Gırtlağa dayanmış borçlar ama ne hikmetse buradan ayrılmıyorsunuz.

6. Cinali üstadıma bir sorum var. Ttk 376 dan kurtulmak gözaltından çıkmak için yeterlimi değilmi.
    Başka sorum yok.

7.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Bana iftira atma. Benim yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir.
    Bende onu diyorum zaten kim ne yaptıysa kendi için yaptı. Hayrına yapmadı yani.
    Kimseyi parlatmaya gerek yok. Selimin karşısında durunca adammı oldunuz.
    Hepimiz karşısında durduk. Yeni yönetim gelsin diye uğraşanlardan biriyim ben.
    Sen yancılığa devam et. Bak borç dağ gibi. Gırtlağa dayanmış borçlar ama ne hikmetse buradan ayrılmıyorsunuz.
    Biz zaten adamdık k0çero... sanada tavsiyem adam ol yazacaksanda ona buna saldırmadan adam gibi yaz... ondan çal bundan çırp yapma

8.  Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku
    Biz zaten adamdık k0çero... sanada tavsiyem adam ol yazacaksanda ona buna saldırmadan adam gibi yaz... ondan çal bundan çırp yapma

Üstad nerede. Soruya cevap gelmedi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •