Sayfa 478/637 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Yani yıllık yüz bine 15 bin evet bence de mantıklı rakam.

2. Bir süredir acaba hisse portföyü küçültmeli miyim veya tasarrufları farklı bir araçta değerlendirmeli miyim diye düşünüyorum ancak küçültmek için satacağım hisseyi seçemedim..

Farklı araçlar konusunda da hali hazırda çeşitlendirme yapmış durumdayım.

Yalnız, borsanın dolar cinsinden hala uzun yıllar önceki yerinde olmasına rağmen F/K ,grafik pahalı vb kriterler açısından ucuz hisse bulmakta zorlanıyoruz. Garip..

"Yatırım tavsiyesi içermemektedir."

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Bir süredir acaba hisse portföyü küçültmeli miyim veya tasarrufları farklı bir araçta değerlendirmeli miyim diye düşünüyorum ancak küçültmek için satacağım hisseyi seçemedim..

Farklı araçlar konusunda da hali hazırda çeşitlendirme yapmış durumdayım.

Yalnız, borsanın dolar cinsinden hala uzun yıllar önceki yerinde olmasına rağmen F/K ,grafik pahalı vb kriterler açısından ucuz hisse bulmakta zorlanıyoruz. Garip..

"Yatırım tavsiyesi içermemektedir."

Neden hisse satmayı düşünüyorsunuz.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Neden hisse satmayı düşünüyorsunuz.
    Aslında böyle bir neden var mı onu araştırıyorum, karar vermeye çalışıyorum diyebilirim.

Şimdi ben finansçı değili mesleğim alakasız o yüzden finans işleri ile kendi birikimlerimi kendim değerlendireyim amacıyla ametörce uğraşıyorum.Burda finans işlerini iyi bilen arkadaşlar var.Bir konuda beni aydınlatırlarsa çok sevinirim.Şimdi son zamanlarda hem ülker hem doğuş grubu borçlarını yapılandırmak için başvurdular.Yani borçlarını bir anlamda bankalara ödeyemeyecekleri söylediler.Şimdi bu sıkıntılı durum hem bankaların hem adı geçen şirketlerin bilançolarına bakarak bizlerin daha önce anlayabileceği şeyler midir.Misal bizdeki banka sektörünün bilançolarındaki batık kredi oranı aslında ne kadardır.Lafın özeti bizdeki bilançolar güvenilir mi.

Aslında böyle bir neden var mı onu araştırıyorum, karar vermeye çalışıyorum diyebilirim.

Yok sizin mantığınızda yıllara yayılmış az az alım daha mantıklı bence,yaşınız da genç yıllara yayılmış az az alım çok da zarar ettirmez.Sat al falan o işlere girdi mi benim gibi olursunuz)))))Şaka şaka ,asıl tavsiyemi biliyorsunuz defalarca yazdım.))))))

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yok sizin mantığınızda yıllara yayılmış az az alım daha mantıklı bence,yaşınız da genç yıllara yayılmış az az alım çok da zarar ettirmez.Sat al falan o işlere girdi mi benim gibi olursunuz)))))Şaka şaka ,asıl tavsiyemi biliyorsunuz defalarca yazdım.))))))
    Al-sat, kısa vade benim yapıma aykırı.. Onu yapmam.

Al-sat, kısa vade benim yapıma aykırı.. Onu yapmam.

Ben de yapmam ,tavsiye de etmem.Düşüncelerim başka ,daha evvel yazdım ,herkese tavsiyem hep bir gözünüz amerikan borsalarında olsun))))))

Sayfa 478/637 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •