Yani yýllýk yüz bine 15 bin evet bence de mantýklý rakam.
Yani yýllýk yüz bine 15 bin evet bence de mantýklý rakam.
Bir süredir acaba hisse portföyü küçültmeli miyim veya tasarruflarý farklý bir araçta deðerlendirmeli miyim diye düþünüyorum ancak küçültmek için satacaðým hisseyi seçemedim..
Farklý araçlar konusunda da hali hazýrda çeþitlendirme yapmýþ durumdayým.
Yalnýz, borsanýn dolar cinsinden hala uzun yýllar önceki yerinde olmasýna raðmen F/K ,grafik pahalý vb kriterler açýsýndan ucuz hisse bulmakta zorlanýyoruz. Garip..
"Yatýrým tavsiyesi içermemektedir."
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda böyle bir neden var mý onu araþtýrýyorum, karar vermeye çalýþýyorum diyebilirim.
Þimdi ben finansçý deðili mesleðim alakasýz o yüzden finans iþleri ile kendi birikimlerimi kendim deðerlendireyim amacýyla ametörce uðraþýyorum.Burda finans iþlerini iyi bilen arkadaþlar var.Bir konuda beni aydýnlatýrlarsa çok sevinirim.Þimdi son zamanlarda hem ülker hem doðuþ grubu borçlarýný yapýlandýrmak için baþvurdular.Yani borçlarýný bir anlamda bankalara ödeyemeyecekleri söylediler.Þimdi bu sýkýntýlý durum hem bankalarýn hem adý geçen þirketlerin bilançolarýna bakarak bizlerin daha önce anlayabileceði þeyler midir.Misal bizdeki banka sektörünün bilançolarýndaki batýk kredi oraný aslýnda ne kadardýr.Lafýn özeti bizdeki bilançolar güvenilir mi.
Al-sat, kýsa vade benim yapýma aykýrý.. Onu yapmam.
Yer Ýmleri