Sayfa 285/774 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    evet ben devletimin ekmeğini yedim,reisiniz vermedi benim maaşımı,saygısız sizsiniz ,siz demiyor musunuz uzun adam diye,reis diye,biz deyince mi zorunuza gitti...
    Ben AKP li değilim 1 defa oy verdim o da 1 Kasımda .
    Benim bildiğim bir tek Reis vardır, o da rahmetli Alparslan TÜRKEŞ tir.
    Devletin ekmeğini yiyen Devlet aleyhinde,Devlet makamı aleyhinde konuşmaz.
    39 yaşındayım 21 yaşıma kadar Babam sayesinde boğazımızdan Devletin ekmeği geçti.
    O yaştan sonra geçmese bile Devlet aleyhine hiç konuşmam bu terbiye ile yetiştik.

2.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    belli sen anlamak istemiyorsun.silah depolayanlar suan da cehennemin dibinde.kahraman Türk polisi onlari temizledi.haberin yok mu?
    evet haberim var,analar ağlamasın dediler 385 tane asker ve polisimiz şehit oldular,neden göz yumdular ********ler dağdan şehre indiler ve bunun sonucu da o kadar şehit verdik,çıkarları ne yönde ise ona göre nabız tutup şerbetliyorlar,ister iç ister dök...

3.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    evet haberim var,analar ağlamasın dediler 385 tane asker ve polisimiz şehit oldular,neden göz yumdular ********ler dağdan şehre indiler ve bunun sonucu da o kadar şehit verdik,çıkarları ne yönde ise ona göre nabız tutup şerbetliyorlar,ister iç ister dök...
    teroru baska turlu nasil temizliyceksin? ondan once hic mi sehit vermedik.ya da onlar silahlanmasaydi sehit verilmiycek miydi?belkide daglarda daha cok sehitdimiz olurdu.ayrica terorist kadar sehit vermedik.belkide o operasyonlar sebep ki son zamanlarda sehit haberleri azalmis oldu.ordaki millet de neyin ne oldugunu yerinde gordu.ve belki de terore bakis biraz degismis oldu cunku yeror oblari yerinden etti.

4. Siz doğrusunuz tamam hata yapan tüm AKP liler İstifa etsinler ,
    Demirtaşla Kılıçdaroğlu koalisyon yapsın Ülke huzur bulsun.
    Siz Devleti Milleti düşündüğünüz iyilikleri için bunu istiyorsunuz.

5. Demirtaş içerdeyse bu Açılım denen şeyi bozdukları için,Barış değil Savaş istedikleri için.
    Yani Doğu Güneydoğu halkı Açılımdan sonra sustu Allah belalarını versin Hendekçilerin diyor.
    Yoksa Partinin Eş başkanlarını hapise atmak değil bir Milletvekili gözaltına alsa provakasyon olurdu.

6.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Ben AKP li değilim 1 defa oy verdim o da 1 Kasımda .
    Benim bildiğim bir tek Reis vardır, o da rahmetli Alparslan TÜRKEŞ tir.
    Devletin ekmeğini yiyen Devlet aleyhinde,Devlet makamı aleyhinde konuşmaz.
    Devlet benim,yani millet,devleti yönetenlere söyleriz,söyleyeceklerimizi,makam masa sandalye ve lüks odadır,orada bunu kullananlaradır sözümüz,ben devletim,siz de öyle,evet diyen de devlet,hayır diyen de devlet,ama o makamdakiler hayır diyenleri haini,evet diyenleri vatan perver diye ayırmayacaklar,bu ne hukuka ne de islama uymaz..

7.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    Devlet benim,yani millet,devleti yönetenlere söyleriz,söyleyeceklerimizi,makam masa sandalye ve lüks odadır,orada bunu kullananlaradır sözümüz,ben devletim,siz de öyle,evet diyen de devlet,hayır diyen de devlet,ama o makamdakiler hayır diyenleri haini,evet diyenleri vatan perver diye ayırmayacaklar,bu ne hukuka ne de islama uymaz..
    Bak yazmıyacaktım ama kendiniz kaşınıyorsunuz.
    Tam Fetöcü ve Darbeci ağzıyla konuşmaya başladınız,
    Devletin ekmeği Haram zıkkım olsun sizin gibilere.

8. Bunu içerdeki ,emniyetçi fetöcüler, STV deki ve zamanda ki genel yayın yönetmenleri,
    Orta sınıf kendini asker değil de Devletin sahibi gören darbeci askerlerden çok duymuştum.

Sayfa 285/774 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •