Sayfa 116/499 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 921 - 928 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1. Batık Kardeşim,

Paylaşımların için teşekkür ediyorum. Samimi dualarımı Allah(C.C.) Kabul etsin. Senin harcadığın zamanla kıyaslanmaz.

Umarım eskilere oranla daha sabırlı olursun, nihai olarak kayıplarını karşıladığın gibi, kara da geçersin.

Son günlerde normalden fazla endorfin salgılıyor olmalıyım...

Aynaya bakmıyorum ama yüzümdeki ifadenin, temel içgüdü rahatlamasından sonraki ifadeyle aynı olduğunu sanıyorum.

Her iki senetteki alış ve satış kademeleri her şeyi açıklıyor.

İyi bir Cuma akşamı diliyorum.

Saygılarımla,

Eskiden çok kullanılırdı ya.., ondan yapıyorum. (Kahve kahve)

Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Batık Kardeşim,

Paylaşımların için teşekkür ediyorum. Samimi dualarımı Allah(C.C.) Kabul etsin. Senin harcadığın zamanla kıyaslanmaz.

Umarım eskilere oranla daha sabırlı olursun, nihai olarak kayıplarını karşıladığın gibi, kara da geçersin.

Son günlerde normalden fazla endorfin salgılıyor olmalıyım...

Aynaya bakmıyorum ama yüzümdeki ifadenin, temel içgüdü rahatlamasından sonraki ifadeyle aynı olduğunu sanıyorum.

Her iki senetteki alış ve satış kademeleri her şeyi açıklıyor.

İyi bir Cuma akşamı diliyorum.

Saygılarımla,

Eskiden çok kullanılırdı ya.., ondan yapıyorum. (Kahve kahve)
    Allah razı olsun sayın ağbim.Bu 2 hissede hedefime kadar bekleyeceğim.Hem inançtan hem de mecburiyetten..biliyorsun zıplamayı sevdiğimi.zıplaya zıplaya birşey kalmadı elde avuçta zaten...KeMALLL cimiz inşallah haberleri gönderir de,yüzümüz gülmeye başlar...Hayırlı cumalar ağbi.Allah yar ve yardımcımız olsun inşaallah...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3. Merhaba,

İnşallah Batık kardeşim. Burada sabit kalmak bundan sonra çok önemli. Her iki hissede de bundan sonra alttan alım fırsatı vermeyecekler gibi duruyor.

Sanki başladık gibi...

Sağlıkla kalın. Saygılarımla,

Malkemalmalll

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

5. T.C.
    İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
    2018 YILI NİSAN AYI TOPLANTISI I. BİRLEŞİMİ
    MECLİS GÜNDEMİ

Toplantı Tarihi : 09/04/2018 Toplantı Saati : 18.00

Belediye Meclisimizin 12/01/2018 tarihli, 05.70 sayılı Kararı ile kabul edilen ve 14/02/2018-15/03/2018 tarihleri arasında askıya çıkarılan; Konak 1. Etap (Alsancak-Kahramanlar Bölgesi) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planına, TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından yapılan itirazın incelenmesi. (İmar ve Şehircilik Dai.Bşk.E.80371)

6. 5,78 daha neler...

7. Beyler şirketinizin potansiyelini gücünü vede vizyonunu iyi takip edin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yasal uyarı, burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlıgı kapsamında degildir yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Allah razı olsun sayın ağbim.Bu 2 hissede hedefime kadar bekleyeceğim.Hem inançtan hem de mecburiyetten..biliyorsun zıplamayı sevdiğimi.zıplaya zıplaya birşey kalmadı elde avuçta zaten...KeMALLL cimiz inşallah haberleri gönderir de,yüzümüz gülmeye başlar...Hayırlı cumalar ağbi.Allah yar ve yardımcımız olsun inşaallah...
    sn batık
    hedefiniz nedir?

Sayfa 116/499 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •