Merhaba,
Bu yazýnýza Eplas sayfasýnda yeterince yorum yapýlmýþ. Benim dün fazla zamaným yoktu, sadece Sn lorenzo'nun yazýsýna istinaden kýsa bir hatýrlatma yapmýþtým.
Bu 2/3 meselesi yýllardýr var.
Var da, Þirketi, Bilançolarý, faaliyet raporlarýný incelemiþ olsanýz, bu yazýyý yazmazdýnýz.
Raporlarda, Dr. Abinin Eplas forumunda bahsettiði gibi TTK'nýn 376. maddesine göre iþlem gördüðü ve deðerlendirildiði söylenir.
Forumun eski sayfalarýný okumuþ olsanýz, en az 100 sefer yeniden deðerlemelerden bahsetmiþizdir.
Eplas sayfasýnda yine bahsediði gibi, 2018/6 da özsermayenin + ya geçmesi bir tarafa, kaç katý olduðundan bahsedeceðiz.
Eplas için söylenecek bir þey zaten yok. 2017/12 sermaye zaten + da.
Yani bu bilgileri tekrarladým ama;
Ben kendi adýma senelerdir Mazhar Holding ve Eplas sayfalarýna gelip de kasýtlý olarak kötü yorum yazanlardan usandým ve cevap dahi vermek istemiyorum.
Verildiði zaman görüyoruz, karþýdaki inatla aksini savunuyor ve asýl yatýrýmcýlarýn, eski yatýrýmcýlarýn sinirlerini geriyor.
Bu yazýnýzý Gözaltýndaki bir kaç yere daha yazmýþsýnýz. Ama hepsine deðil...
Hepsine olsa, diyecektim ki "Ya bu arkadaþ gözaltýndaki bütün hissedarlarý uyarýyor."
Ayrýca, uyarý yaptýktan sonra takip edip cevap yetiþtirmeniz de, gerekmez. Madem iyi niyetlisiniz.
10-15 sayfa geride, grubun uzun vadede 3-4 milyar liralýk büyüklüðe ulaþacaðýný yazmýþtým. Onu okudunuz mu?
Nasýl mý?
Uzun mesele, her iki forumu da baþtan sona okuyun, anlamadýðýnýz bir yer varsa sorarsýnýz.
Deðerli Kardeþim,
Cevap hakký doðacak bir þey yazma. Sana hakaret etmedim. Bilgilendiriyorum.
Ömrümüzü, zamanýmýzý gereksiz tartýþmalarla harcamayalým.
Saygýlarýmla,
Dr Abi, yazýnda bana atýfta bulunmuþsun. Haklýsýn Abi. Ne diyeyim...
Bir kaç duble de ben içmiþ olsam, "Hadi lan üþenme de yaz..." derdim belki.
Yazýlarýn için teþekkürler.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri