Sayfa 293/1023 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Adamlar subliminal mesaj veriyorlar. Hangi aydayız nisan 4. Ay peki yarın ayın kaçıncı günü 10. Yarın bence 4.10 kesin gibi. Yatırım tavsiyesi değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Adamlar subliminal mesaj veriyorlar. Hangi aydayız nisan 4. Ay peki yarın ayın kaçıncı günü 10. Yarın bence 4.10 kesin gibi. Yatırım tavsiyesi değil.
    Müthiş müthiş...

Yedinci ayda verecekleri mesajla kurun geleceği yeri de hepimiz biliyoruz artık...

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Xi'nin fazla şansı yok bence..adamlar ABD'den ekmek yiyor nihayetinde..

Trump iyi bir pazarlıkçı..iş hayatından belli..ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor..arada yıkama yağlama yapıyor ki kedisinede fazla girmesin..

Trump'ın derdi geçen haftalarda söylediği gibi ÇİN ABD dış ticaret açığını 100 milyar dolar kısabilmek, gel anlaşalım diyor..aksi takdirde şöyle olacağını düşünüyorum;

Tabii söylediğin gibi filler bir tepişirse...

Şimdilik el-ense çekiyorlar birbirlerine..
    Geçti bor un pazarı teşvikleri gündeminden dolayı aşagıdaki ihale sonuçları gümbürtüyemi gitti acaba
    http://www.bloomberght.com/haberler/...esi-sonuclandi
    Teklif tutarlari ve gerçekleşen tutarlar ne kadar ilginç degil mi
    Daha da yok mu cinsinden

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Adamlar subliminal mesaj veriyorlar. Hangi aydayız nisan 4. Ay peki yarın ayın kaçıncı günü 10. Yarın bence 4.10 kesin gibi. Yatırım tavsiyesi değil.
    Ben daha öncede söylemiştim, geçen hafta sabah kalktım uyku sersemi Dolar 4.14 olmuş sandım meğerse rüyamda görmüşüm ama bazen benim rüyalarda gerçekleşebiliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    powerpc, psikolojimi bozdun be kardeşim. Hisse.net sitesinde hangi başlığa gitsem senin haykırışlarını okuyorum. -Ulan bu adam bişey biliyor- diyorum ve atlıyorum senin kayığa. Fakat kayık tam derin sulara yol almadan ya batarsa göçmenler gibi boğulursam diye hoppp iniyorum, kıyıya koşuyorum.
    Kıyıda bir iki gün sizi gözlüyorum, batmadan çok istikrarlı sallana sallana gidiyorsunuz. Arkanızdan yetişmek için başka kayık gözlüyor ve atlıyorum ama sana yetişemiyorum. Biraz önce yine 4,0630 dan atladım. Bu kez can simidi de patlak , ona göre.
    yatırım işi sabır işidir, psikoloji işidir. bende eskiden aceleci olduğum için sağlam bir TL ciydim,ne oldu elime ne geçti? paralar eridi. 2016 aralıktan itibaren artık masanın diğer tarafındayım.TL benim için bitmişti,buna emin olduğum için asla dolarımı satmadım,2019 sonuna kadar dolardayım sonrasına bakacağım.yannız eurusd 1,10 altına gelirse acımadan %50 eur/gbp geçerim, %50 dolarım yine durur. şimdi bende 100k TL %16 gecelikten yatıyor yeni fırsatlar peşindeyim.mermiyi tam bitirmedim ki fırsatları yakalayım.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    14' nde kutlu doğum haftasına giriyoruz olsa olsa anca onun subliminali olur..!!

7. 11 nisandaki karar duruşması

7 mayısa ertelenmiş.

8.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    11 nisandaki karar duruşması

7 mayısa ertelenmiş.
    daha güzel, belirsizlik ve kaos artar.

Sayfa 293/1023 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız