Sayfa 81/394 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 641 - 648 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

Alıntı Originally Posted by iiiskender Yazıyı Oku
    bir kaç gündür yatırım yüklü satış yapıyo, patron olduğunu sanmam, nerde sonlanıcak bende merak ediyorum, zaten çıkışa başladığı fiyatlara yaklaştı.. buralardan toparlanabilir..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cevap için teşekkürler.

2. en son taç tarım görmüştüm böyle yüksekten şelale gibi soluksuz düşen.. Allah elinde olanlara sabır versin.
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

995 000 para çıkışı görülüyor pasta paylaşabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.sata sata bitiremediniz şeref yosunları.

4.  Alıntı Originally Posted by iiiskender Yazıyı Oku
    bir kaç gündür yatırım yüklü satış yapıyo, patron olduğunu sanmam, nerde sonlanıcak bende merak ediyorum, zaten çıkışa başladığı fiyatlara yaklaştı.. buralardan toparlanabilir..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırımda mal yok takaslardan takip ettiğine göre citi nin malını satıyor çakal olmuşlar attık

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by LEFEVRE Yazıyı Oku
    -citibank'ın ayen'deki yılbaşından itibaren net alımlarla, payını %60'lara kadar çıkartarak, 16. sıralardan 1. sıraya yerleştiğini gözönüne alırsak;
    -ayen'in yılbaşı fiyatı olan 4.88 ve düşüşe geçmeden önceki en son 26 mart tarihinde de 14.38 fiyatından düzenli alım yaptığını varsayarsak; 4.88+14,38=19,26/2=9,63.....gibi bir ortalama alım fiyatıyla ayen'de bulunmakta....

şimdi çözebilirsen çöz denklemi....ayen de bntas (12 şubat fiyatı 7.15, 2.70 ise, 30 mart cuma fiyatı yani; zirve-dip arası maalesef zararı %265)...ve cemas (20 mart fiyatı 6,85, 2.40 ise, 30 mart cuma fiyatı yani; zirve-dip arası maalesef zararı %285)gibi mi olur???? yoksa; farklı bir strateji mi izler?????

hep beraber izleyip göreceğiz....ben almak için bir türlü cesaretimi toplayamıyorum.....hayırlısı.....saygılarımla....

----yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir---
    HERKESE İYİ AKŞAMLAR......

NE YAZIK Kİ SANIRIM AYEN DE DÜŞENLER KERVANINA KATILDI VE DÜŞMEYE DE DEVAM EDİYOR. 26 MART FİYATI 14.38 İKEN, BUGÜN 5,85 VE KAYBI İSE MAALESEF %246....02 OCAK FİYATI 4,88....İZLEMEYE DEVAM....DÜŞERKEN DENGE YAPMANIN ÇOK MANTIKLI OLMADIĞINI ANLATMAYA ÇALIŞMIŞTIM...ANCAK, BEKLEYİP GÖRMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK....HAYIRLISI....SAYGILARIMLA...

---yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir---

6.  Alıntı Originally Posted by LEFEVRE Yazıyı Oku
    HERKESE İYİ AKŞAMLAR......

NE YAZIK Kİ SANIRIM AYEN DE DÜŞENLER KERVANINA KATILDI VE DÜŞMEYE DE DEVAM EDİYOR. 26 MART FİYATI 14.38 İKEN, BUGÜN 5,85 VE KAYBI İSE MAALESEF %246....02 OCAK FİYATI 4,88....İZLEMEYE DEVAM....DÜŞERKEN DENGE YAPMANIN ÇOK MANTIKLI OLMADIĞINI ANLATMAYA ÇALIŞMIŞTIM...ANCAK, BEKLEYİP GÖRMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK....HAYIRLISI....SAYGILARIMLA...

Kusura bakmayın ben yeni başladım ayene citi bu komple lotlari tahtadan mi aldı yoksa toplu virmanlandimi siz çoktandır takip ediyorsunuz sanırım

7. Bu düşüş en sonunda duracak yatırım finans citi nin malları pazarlamayı biraktiginda

8. CİTİBANK'IN 02 NİSAN'DAKİ AYEN'DEKİ PAYI %60.679 İKEN, BUGÜNKÜ PAYI %50.593.......SONUÇ ORTADA......

Sayfa 81/394 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •