Sayfa 394/1023 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

rxpu nun öngördüğü 0.50 puanlık artış bana mantıklı görünmüyor....13 gün sonra hep beraber göreceğizz.........Max MB 0.25 GLP artışı yapar kur yerinde saymaya devam eder....Sonbaharda ver elini 4.5 ..........Benim öngörüm bu.........FED sıkılaştırma devam ettikçe USD de trend yukarı ....sonrasına bakarız.............

Bu arada doğuştan sonra başkalarıda sıraya girerse piyasa için hiç iyi olmaz..........

Trump mevzusunda adam Saudi arabia prensine el-ense çekip duruyor , Aramco ile ilgili sıkıntı var galiba...Önce suriyeden çekileceğiz sonra vuracağız....Şimdi henüz erken ...Prens hazretleri Aramco yu ABD ye getirirse suriye yi vururuza getiriyor..........

Bakıp göreceğiz.............

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    BİST sabahki düşüğünden 1500 puan yukarıda...

Sanırım gene bir yanlış yapmıyorum...
    1700 puan civarı yukarıda
    108.305,07 günün düşüğü burası

3.  Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Acaba 5 dk'lık ta OBO formasyonu olabilir mi??? Eğer öyle ise ciddi yükseliş olabilir.. Teknikçilerden yorum alabilir miyim???
    Sayın ekserji obo aşağı tobo yukarı piyasayı söyler. Ancak inanın 5 dk da olan bir formasyon ancak fx çilere yarar. Özetle bu topiktekiler için anlamsız...

Merkez bankası yabancılara garanti verdi gibi sıkıştırmayı bıraktılar kapalı kapılar ardında 2 gündür bir film dönmüş olabilir. Dünya da dolar değer kazanırken ençok TL'sına karşı değer kaybetmesi ilginç geldi bana
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

5.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Sayın ekserji obo aşağı tobo yukarı piyasayı söyler. Ancak inanın 5 dk da olan bir formasyon ancak fx çilere yarar. Özetle bu topiktekiler için anlamsız...
    O halde düşüş olma ihtimali var.. Ben ters yazmışım.... Sadece yön tesbiti için yazdım.. Teşekkürler..

6. haftalık
    4,40-4,50 hedefli fincan kulp formasyonu devam.

[IMG][/IMG]

5 haftada neredeyse %10 çıkmışsın 3,78-4,15

bunun düzeltmesi olsun, olmalı..

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    para otoritesini oluşturan tüm kurumlar biz böyle okuduk kitaplarda
    QE sonrasındaki süreçte, para otoritesinin yanlış adımları yüzünden hem faizde hem de kurda olması gerekenden daha yüksek seviyelere gelindiğine dair ciddi görüşler var. anlaşılan bu görüşlere iştirak etmiyorsunuz .

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Küfürbaz veletlerle işim olmaz..hele psikopatlarla hiç..sen git güvercinlerini besle..
    seni bile sinirlendirmeyi başarmışsa % 100 haklısın.

Sayfa 394/1023 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •