Sayfa 322/928 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    2014 de yapımına başlanan Amonyak tankı Temmuz 2017 de tamamlandı.. Deneme üretimlerinden dolayı son 3. çeyrek de pek etkisi olmadı ama son çeyrekte bir nebze katkı verdi. Bu sene tam randımanlı kullanılmasıyla üretim maliyetlerini büyük ölçüde aşağıya çekilecek..

Artık önemli yatırımlar büyük ölçüde tamamlandı. Yeni yatırımlar gelmezse para direk kasaya akar bundan sonra...

Şirket yıllık cirosuyla bugünkü piyasa değerinden 3 tane gübretaş alır..! Borsada şu an mantıksız bir fiyatlama var...

THY 2milyar dolar (4.5- 5.0 ) piyasa değerine gerilediğinde 2.50-3 fiyatlar verenler oldu.. O zaman da söyledim, uçaklarını, demirbaşlarını vs. herşeyini çöpe at cımdızlak bırak THY nın marka değeri 2 milyar dolardan fazladır diye...

Ne yazık ki bu durumlar bazen her hisse de olabiliyor...
    Sn.Oscar77 hani derler ya uyuyan dev bir uyansa ortalık toz duman olacak o misal ama uyuyan devi daha derin uykuya dalmasına yönetim sebep oluyor. Hiç tepki vermiyorlar. Hiç umurlarında değil borsa değeri.
    Yapılan pazarlama ve yönetim giderinden %5 kıssalar hisse geri alım yapacağız deseler şenlik başlar ama nerede o babayiğit yöneticiler.
    Gübretaş büyük firma güçlü firma ama araba sürmesini bilmeyen birinin porshe nin direksiyonuna geçmesi gibi yönetim tırt.

2.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Sn.Oscar77 hani derler ya uyuyan dev bir uyansa ortalık toz duman olacak o misal ama uyuyan devi daha derin uykuya dalmasına yönetim sebep oluyor. Hiç tepki vermiyorlar. Hiç umurlarında değil borsa değeri.
    Yapılan pazarlama ve yönetim giderinden %5 kıssalar hisse geri alım yapacağız deseler şenlik başlar ama nerede o babayiğit yöneticiler.
    Gübretaş büyük firma güçlü firma ama araba sürmesini bilmeyen birinin porshe nin direksiyonuna geçmesi gibi yönetim tırt.
    sn cmpemre evet dün böyle idi, bugün de böyle ama yarında böyle olacağı anlamına gelmez. bu mevcut durum ilelebet gitmez...yeter ki ciro artışında bir sıkıntı olmasın..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

3.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    sn cmpemre evet dün böyle idi, bugün de böyle ama yarında böyle olacağı anlamına gelmez. bu mevcut durum ilelebet gitmez...yeter ki ciro artışında bir sıkıntı olmasın..
    en istikrarlı konusu ciro...tarım kredi ile 5 yıllık sözleşme yapıyor...mal satamama derdi yok...şimdi tarım kredi afrika ve suriyede tarım işine girdi oralara bile gübre satılabilir....

4. Endeks kriz öncesi duruma geldi, gübre düştüğü yerde kaldı, by mal topluyor deniyor ya artik demeyin arkadaş yazık girenlere daha fazla mağdur oluyor burayı okuyup,

5. Bu hissede iki tip beklentisi olan ky var, burda yazanlardan anlaşılan, biri benim gibi 7 -8 lerden maliyetli olanlar, diğeri de 4 lira ile 5 arası maliyetli olanlar. Düşük maliyetleler haliyle bu durumu yadırgamıyor, hisse de anormallik görmüyor, hareketlerini normal karşılıyor, benim gibi olanlarda şirket batik gibi hareket ettiğini düşünüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Bu hissede iki tip beklentisi olan ky var, burda yazanlardan anlaşılan, biri benim gibi 7 -8 lerden maliyetli olanlar, diğeri de 4 lira ile 5 arası maliyetli olanlar. Düşük maliyetleler haliyle bu durumu yadırgamıyor, hisse de anormallik görmüyor, hareketlerini normal karşılıyor, benim gibi olanlarda şirket batik gibi hareket ettiğini düşünüyor.
    ortak örnek veriyorum sürekli ama halkbnk-brisa-doas-gubrf bunların üzerinde karabasan var...bu 4 ündede en az 3 kat potansiyel görüyorum ben....

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak örnek veriyorum sürekli ama halkbnk-brisa-doas-gubrf bunların üzerinde karabasan var...bu 4 ündede en az 3 kat potansiyel görüyorum ben....
    ortak zarari mevduata dövize vurunca gübre 15 lira olursa ancak karşılıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak zarari mevduata dövize vurunca gübre 15 lira olursa ancak karşılıyor.
    Peki çektiğimiz çile stres buda fiyata dahilmi ortak

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 322/928 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •