GS yenerse BJK son 5 maçını alırsa şampiyon olur. (Tabi başakşehirin en azından 1 defa berabere kalması gerekiyor)
GS yenerse BJK son 5 maçını alırsa şampiyon olur. (Tabi başakşehirin en azından 1 defa berabere kalması gerekiyor)
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Evet durum bu.gs yenmesi veya berabere kalması..Herkese iyi geceler,her şeyin hayırlısı olsun.YTD
Hisse bariz şekilde suni olarak baskılandı aşağı sürüldü.Ben asıl bunun nedenini merak ediyorum. gelen yeni kylara kağıdı aşağı sürerek kapıyı gösterdiler.Onca olumlu gelişmeye rağmen!Bunun sebebi blok hisse satışı öncesi hazırlık olabilirmi?
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Gsray bedelli sürecinde de kağıdı suni şekilde 1,90 a bastılar 2 üzerine çıkarmadılar.Bunun sebebi neydi?Aşağıdan toplamak.Bjkasde de bu olamazmı?veya hisse satışı için anlaştıkları rakama kadar bastılar.Yoksa tahta yapıcının hisseye yatırımcısına garezimi varki?yada manyakmı aşağıya sürüyorlar?Vardır elbet bir sebebi..
GS de bedelliden dolayı bedelliye girmek istemeyen insanlar hisselerini satıp çıktılar. Hisse ondan dolayı çok aşağılara düştü.
Yasal Uyarı
Başakşehir yenmedikçe bu hafta aşağı çokta basabileceklerini düşünemiyorum.Tabi döviz endeks trump faktörleri rahat verirse.Belkide kapa bir haber düşürmek durumunda kalacaklar.Tabi bunlar benim kafamdaki kurgular ytd
Yarın bir haber çıksa, BJK hisseleri birilerine satılacak dense hisse 6 TL olur
Yasal Uyarı
Yer İmleri