Sayfa 327/930 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Benim dediğim olayları anlamak istiyorsan yeni halka arzlara bak mesela.Ya da yıllardır yan yatmış kiler gyo ya beraya falan bak.Onlar da olay 3 4 ay sürer adam aylar içinde her gün yukarı sürer sonra yıllarca kağıdı dağıtır.Bu kağıdın paterni o işlere uygun değil her 2 vurgun da bunda yapılamaz.O yüzden hala merak ediyorum kim neden yaptı.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Kalvin sana anlatamıyorum her kağıdın doğası yatırımcısı farklıdır.Senin dediğin kağıtlar misal ihlas,ieyho falan bir kademeye yüzde 4 5 bırakır kumar işleridir.Bu kağıt öyle değil ,işyatta dediğin işler mümkün olsa 7 8 yıllık kağıdın yatırımcıları olan arkadaşlar var burda daha evvel de şahit olurlardı,o işi yapan adam o gün bence 1 lira kazanamadı.Nedeni de benim açımdan meçhul.Bakalım bir gün anlarız belki.
    şimdi sana göre ben para kazanamadımmı ? hatırlarsan 84 ten 10 bin tl lik elimdeki nakitle aldım dediğimde erken daha demiştin sonra işyattın temettüsü, işyeri temettüsü ve maaşım yattı 82 den aldım 98 e verdim döndü 82 den geri aldım ve para kazanamadım öylemi.portföyüme baktığımda söylediğinin aksi bir durum söz konusu.

Kiler gyo yıllarca süründü.Kağıt 1 li seviyelerde dikkatimi çekti.Forumunda herkes öldük bittik diyordu.Sonra kısa zamanda bir uçuş yaptı sonra yıllarca sürecek dağıtma işlemi gelen yeni mudiler için başladı ))))))) Bilmem anlatabildim mi.İlk işlem hacmi arttığında 1 li seviyelerde uyanıp dalsam baya para kaldırırdım.O hareket başladığında yüzde 3, 5 ,10 falan yukarda bakmadan dalacaksın.Bu kağıt işte onlardan değil ve olamaz da .Bu kağıt ömrünce kısa zamanda yüzde 50 falan ne çıkar ne düşer.Bence de şu anki cazibesi de bundan dolayı.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    şimdi sana göre ben para kazanamadımmı ? hatırlarsan 84 ten 10 bin tl lik elimdeki nakitle aldım dediğimde erken daha demiştin sonra işyattın temettüsü, işyeri temettüsü ve maaşım yattı 82 den aldım 98 e verdim döndü 82 den geri aldım ve para kazanamadım öylemi.portföyüme baktığımda söylediğinin aksi bir durum söz konusu.
    Kalvin sana cidden anlatmak da zorlanıyorum.Biraz kafanı ver lütfen.Sen kazandığın için zaten adam kazanamaz diyorum neden anlamıyorsun.

Unutma senin lafın bu borsadaki para komşunun parası .Sen kazandıysan sen kimin parasını aldın.O yüzden aklım ermedi olaya.

Bu hareketi sen yapmadın yapamazsın da zaten senin paran bu harekete yetmez.Kim yaptı neden yaptı aklı eren biri açıklasa valla ben çözemiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Kalvin sana cidden anlatmak da zorlanıyorum.Biraz kafanı ver lütfen.Sen kazandığın için zaten adam kazanamaz diyorum neden anlamıyorsun.
    hımm tamam sen adamdan bahsediyorsun ben ise ben ve benim düşüncemde hareket edenlerden bahsediyorum.

Ya kalvin bu işi küçük yatırımcı becerebilir mi.0.98 e kadar gelen her lotu al.0.98 den yoğun satış gelirse onları karşıla falan senin benim harcım mı.Genelde bu durumlarda bir haber düşer ,daha uçacak kaçacak diye bütün borsa köpekbalıkları, gömlekçiler falan kağıda üşüşür, kağıdı yukarlardan satma imkanın vardır dalarsın kağıda sürersin yukarı.E o gün haber yok bişi yok borsa endeksi yerlerde savaş şu bu ihtimali var sen kağıdı yüzde 18 yukarı sür akıl işi mi.Ha bir salak spek yaptıysa gene bekleriz arkadaşı buralara tabi.Aha elimi açıyorum bu sefer kaçırmam ben de çakarım kafasına emeklilik fonum falan demem satarım.)))))Sana gelince çok akıllıca yaptın o gün de yazdım.

Sayfa 327/930 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •