bu sene totalde zarar yazarsa hiç şaşırmayın
0.83'den alım yapılırsa yaptığım hesaplara göre Nisan 2019 da .88 fiyat ve 12.5kr temettü vermesi durumunda yıllık %25 getirisi oluyor.
makul gözükebilir ama enflasyonun bu kadar yüksek çıkması yüzünden bu getiri benim beklentimi karşılamıyor.
garanti yatırım ortaklığını incelemenizi öneririm. Haziran ayında temettü vermesi bekleniyor ve fiyat / getiri çok uygun durumda. Benim için yeterli değil![]()
12,5 temettü oranını çok düşük tutmuşsunuz ,bence mevduattan fazla getiri sağlaması gerek temettü oranında.neticede riskli bir platformda yer alıyor yani borsada olması bakımından .şuanda 12,5-13 mevduat getirisi ,eger bununla eşdeğer yada altında işlem yaparsa hiç bir cazibesi olmıyacagını bilirler.bana göre 15-16 gibi verir.tabi totalde zarar gelmez ise ,eger zarar gelirse ne yapar bilemem.
anladım ben 83 ü baz aldığını atlamışım. bende 5 milyondan 2018 için 5*4 =20 milyon kar olarak düşündüm ve 2017 için 25 milyona 17,8 verdiği için 20 milyona 15-16 diye düşündüm.ama 2017 nin içinde yedekten akçede vardı tabi onuda düştükmü 2018 karından 12,5 - 15 arası verir diye bilirim.
bu arada işfini baya oynadılar laçka ettiler.
Yer İmleri