Endeks 112 bin, gübre 3,90 düştüğü yerden kalkamıyor, bitmiş bu hisse, eli verdik kolu alamıyoruz bizde.3 yildir bir hisse hep istikrarlı olurmu, bistin en istikrarlı hissesi, hic yanıltmiyor.
Endeks 112 bin, gübre 3,90 düştüğü yerden kalkamıyor, bitmiş bu hisse, eli verdik kolu alamıyoruz bizde.3 yildir bir hisse hep istikrarlı olurmu, bistin en istikrarlı hissesi, hic yanıltmiyor.
ortak kısmi satış yaptım ama şimdilik satmasaymışım gibi durum var bakalım....halkbank aldım....3 fk ile işlem gören bir hisse batmış algısı yaratılıyor....9 tl den aldım 4,5 tl ye kadar düşme riskini göze aldım ama 30 tl potansiyel var hissede....mahkeme var abd de onun sonucuna göre endeksi takmayacak olumlu veya olumsuz yönde....risk aldım olumlu gideceğini düşündüm yatırım yaptım bundan sonrası nasip.....gubrf büyük çoğunluk duruyor...
3,93 gubrf satış......9,14 halkbank alış ....1-2 ay sonra bakalım nerede olacağız....ytd
Ortak çok fazla kafa karışıklılığa sebebiyet vermemek için yazmadım. Ben şu trump delisi konuştuğunda halkb ya geçiş yapmıştım. İlk defa gubrf satıp aldığım hisseden kar pozisyondayım fakat bu seferde bahçeli ortalığı karıştırdı ama hızlı tepki vereceğine inanıyorum.
Bu hantal düştüğü yerde saplanıp kalıyor ama bellide olmaz. Bende atillanın dava sonucuna kadar hissede duracağım.
Meşhur bir atasözü der ki : "KİM İSTEMİŞ TE GUBRF ALAMAMIŞ."
Her zaman her fiyattan rahatça istediğin kadar alabileceğin tek gudubet hissenin adıdır GUBRF.........
Yer İmleri