Mevduat faizlerini düşürmeyecekler bence...değişik oyunlar peşindeyiz gibime geliyor...
Mevduat faizlerini düşürmeyecekler bence...değişik oyunlar peşindeyiz gibime geliyor...
Burada ben gerçekleri yazınca borazancılar hep bir ağızdan bağırıyorlar.. Nasıl ımf ülkelere borç verirken şartları belirliyorsa, nasıl bankalar kredi verirken en ağır şartları koyuyorsa , Büyük meblağ borç verenler ( mevduatçılar ) bankalara şart sunabilmeli. Kabul etmedi mi , by by demeli. Bu banka eft günlük en fazla 100 bin dir. Hiç bir şekilde yükseltmiyorlar. Çıkmak istesen günlerce eft yapacan. Ya da elden alarak riske gireceksin. Bu bile tercih etmemem için sebeptir.
Ülkede neden 32 gün mevduatın tercih edildiği bugün tescillendi. Her an bir aksiyon. Erken seçim teranesi mevduatçıyı mahvetti. Dövizciyi sevindirdi. Piyasalar açıkken bu tip beyanlara manipülasyon soruşturması açılmalı.
Halkbank yeni müşteri 900k %15.00 bir saat önce soruldu Pazarlık sız.normalmi????
Siz defter işletmeye bankaya mı gidiyorsunuz...çok şaşırdım.
Ben defter bile almıyorum. Internetten takip ediyorum.
Banka defterinin hukuki bir geçerliliği yok sanırım.
Defter ile banka kayıtları arasında bir fark görülürse bankadaki kayıtlar geçerlidir, bu yüzden defterin pek önemi yok bence.
Tabii çok bankada hesabı olup da "hangi bankada neyim vardı" diye unutmamak isteyenler için defter biriktirmek anlamlı olabilir...
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
banada öyle geliyor ama bunların işi belli olmaz
iki arada birderede kaldı mevduatçı 18 ayda %50 değerlenen euro %35-40 değerlenen dolar
para zaten eridi %14-15 faizlerle 1-2 yıl geçirsek döviz aynı kalsa belki zarar kurtarılır
ama oda çok zor
bide full dolara geçip bunların faizi arttırmasıyla gol yersek var halimize
ben reizin faiz faiz diye bağırmasına inanmıyorum
U donuşu bunlarda alışkanlık olmustur
Yer İmleri