Sayfa 574/814 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Zamanla unuturuz.. Bugun biraz umut verirler sonrasi ayni...
    Aman ha dert etmeyin dersimizi alip oturalim.. Herşey nasip..

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Msu2641 Yazıyı Oku
    Air olurmu başvuru kabul ederler mi
    Başvuru yapsın engelleyen yok ki başvuru yapar şirketi düze çıkarırsa ancak ondan sonra işleme açarlar yani artık hikayelerle iş olmaz ama şunu da uNutmamak lazım kottan çıkarılıp geri dönen olmadı 1 sene süreleri başladı 1 sene içinde gelişme olmazsa nanay.. bence umut etmeyi bırakalım olan oldu giden gitti zaten kurtarırlarsa o zaman seviniriz başka yapacak birşey yok

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Bende takip ettiğim kottan atılan hiç bir hisse geri gelmedi ancak mine uğraşıyoruz demesi manidar bu zamana kadar yapmadın bundan sonra yapsan nolur

4. Air bu 1 sene olayı ve geri dönme şartlarını okuyorum,bulamıyorum nerde yazıyor linkini atabilir misin?Birde twiterde direk ana pazara çıkmaktan falan bahsediyo...Bu nasıl iştir kafam almıyo.

5.  Alıntı Originally Posted by ysnacar Yazıyı Oku
    Air bu 1 sene olayı ve geri dönme şartlarını okuyorum,bulamıyorum nerde yazıyor linkini atabilir misin?Birde twiterde direk ana pazara çıkmaktan falan bahsediyo...Bu nasıl iştir kafam almıyo.
    30 kasım olayımız da araştırmıştım üzerinden baya geçti ama müsait olunca bir daha bakacam

6. Gün olur devran döner horoz domalir tavuk gömer hepimizi iyi dikti kadın başına helal olsun zevk almaya bakalım

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    30 kasım olayımız da araştırmıştım üzerinden baya geçti ama müsait olunca bir daha bakacam

Sağol kardeş.Twiterdan yeni tweetler atıyor bakıyor musun hala ana pazardan bahsediyor.Bütün paramı kaybettim üstüne bide dalga geçer gibi.Böyle bişey olabilir mi?Bu nasıl iş?

8.  Alıntı Originally Posted by ysnacar Yazıyı Oku
    Sağol kardeş.Twiterdan yeni tweetler atıyor bakıyor musun hala ana pazardan bahsediyor.Bütün paramı kaybettim üstüne bide dalga geçer gibi.Böyle bişey olabilir mi?Bu nasıl iş?
    Walla ne diyeceğimi bilmiyorum ya ciddi ciddi inanıyor söylüyor ya da yatırımcının anlık sıcak gazını almaya çalışıyor netekim herşey zamanla unutuluyor..

Sayfa 574/814 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •