Sayfa 576/814 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Kottan çıkarılan payların tekrar Borsa kotuna alınması
    Madde 28- (1) Yönetim Kurulu, ortaklığın başvuru yapması durumunda Borsa kotundan
    çıkarılmış olan payların tekrar kota alınmasına karar verebilir. Borsa kotundan çıkarılan payların
    kottan çıkma koşulları saklı kalmak kaydıyla tekrar Borsa kotuna alınabilmesi için,
    a) Borsa kotundan çıkarıldığı tarihten itibaren 1 yıl veya daha az bir süre geçmiş ortaklık
    paylarının,
    1) Yönergenin 23 üncü maddesinin 1 inci fıkrasının (a), (b), (e) ve (h) bendlerinde, 24 üncü
    maddesinin 1 inci fıkrasının (c) ve (d) bendlerinde, 25 inci maddesinin 1 inci fıkrasının (a), (b), (ç)
    bendlerinde ve 26 ncı maddesinin 1 inci fıkrasının (a), (b) ve (c) bendlerinde sayılan nedenlerle
    kottan çıkarılmış olması durumunda, söz konusu nedenlerin ortadan kalkmış olması ve varsa
    Yönetim Kurulunun kararında belirtilen diğer şartların yerine getirilmiş olması,
    2) Yönergenin 23 üncü maddesinin 1 inci fıkrasının (c), (ç), (d), (f), (g) ve (ğ) bendlerinde,
    24 üncü maddesinin 1 inci fıkrasının (a), (b) ve (ç) bendlerinde, 25 inci maddesinin 1 inci
    fıkrasının (c), (d) ve (e) bendlerinde ve 26 ncı maddesinin 1 inci fıkrasının (ç) bendinde sayılan
    nedenlerle kottan çıkarılmış olması durumunda, söz konusu nedenlerin ortadan kalkmış olması,
    varsa Yönetim Kurulunun kararında belirtilen diğer şartların yerine getirilmiş olması ve bu
    Yönergenin ilgili maddesinde aranan kota alma şartlarının tamamının sağlanmış olması,
    b) Borsa kotundan çıkarıldığı tarihten itibaren 1 yıldan daha fazla bir süre geçmiş olması
    durumunda, kottan çıkma nedenlerinin ortadan kalkmış olması, varsa Yönetim Kurulunun
    kararında belirtilen diğer şartların yerine getirilmiş olması ve bu Yönergenin ilgili maddesinde
    aranan kota alma şartlarının tamamının sağlanmış olması

DEVAMIDA İLGİLİ KOTASYON YÖNETMELİĞİNDE bulabilirsiniz
    1 sene içinde işi bitirmesi lazım

2. artık halka açık şirket değiliz şaka gibi daha düne kadar kotta kalmak için para ödedi aklım almıyor yaptıklarını şaka gibi

3. otobüsler ne olacak niyr peşin para ödediniz bir süre deli sorular

4. esem spor uda atmışlar vay arkadaş

5. Arkadaşlar tahsisli başvurusunu tekrar yapsalardı yine atılır mıydı?Bunun olacağını biliyorlar mıydı yoksa gafil mi avlandılar?Sorduklarımı bilen birisi cevap verebilir mi?Niyet okumaya çalışıyorum.Twetlerinden bi şey anlar mıyım diye bakıp duruyorum,geriye doğru okuyorum.Yoksa hiç ümitlenmesem mi?

6. Vay a.... Q.... ********leri....!!!!

Yine yakmışlar ky yı........!!!

Yatacak yerleri yok ********lerin........!!!!!!!!

7.  Alıntı Originally Posted by ysnacar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tahsisli başvurusunu tekrar yapsalardı yine atılır mıydı?Bunun olacağını biliyorlar mıydı yoksa gafil mi avlandılar?Sorduklarımı bilen birisi cevap verebilir mi?Niyet okumaya çalışıyorum.Twetlerinden bi şey anlar mıyım diye bakıp duruyorum,geriye doğru okuyorum.Yoksa hiç ümitlenmesem mi?
    Bence gafil avlandilar ama ümit etme dua et...

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Biz sadece paramizi kaybettik belki buluruz.. Ama siz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 576/814 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •