Sayfa 338/928 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak seçimlerin erken olması aslında bizim için iyi olabilir.....5 yıl seçim konuşulmayacak...
    Aynen bizim için iyi olacak eskiden borsa 15..20 binlerde sürünüyordu şimdi
    120 leri gördü her ne kadar gübrede mağdurda olsam geleceğimi bi hissedeki zararıma değil ülkem üzerinde oynanan oyunlara karşı hareket edeceğim...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Aynen bizim için iyi olacak eskiden borsa 15..20 binlerde sürünüyordu şimdi
    120 leri gördü her ne kadar gübrede mağdurda olsam geleceğimi bi hissedeki zararıma değil ülkem üzerinde oynanan oyunlara karşı hareket edeceğim...ytd

uzun yıllar borsadayım çok iyi günleride çok kötü günleride gördüm genelde hissede yakalandım...hisseler bazı dönemler duruyor bazı dönemler sürekli yükseliyor bazı dönemlerde sürekli düşüyor....gubrf sürekli yükseliş yaşadığı 2014-2015 yılından sonra 2016-2017 yılını hatta 2018 yılını düşüşle devam ettiriyor...yıllık % 35 ortalama ile prim yapmış gubrf ne kadar yatay giderse o kadar sert yükselir...3 yıl 4 yıl düşerse emin ol ya çok kısa zamanda sert hareket edip yükselir yada 3-4 yıl yükselir....bu işin doğasında hep aşağı olayı yoktur...gerçekte olsa spekülatifte olsa birgün hisse yükselmeye mahkumdur....bu şirketin satış sorunu yok bu önemli....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    uzun yıllar borsadayım çok iyi günleride çok kötü günleride gördüm genelde hissede yakalandım...hisseler bazı dönemler duruyor bazı dönemler sürekli yükseliyor bazı dönemlerde sürekli düşüyor....gubrf sürekli yükseliş yaşadığı 2014-2015 yılından sonra 2016-2017 yılını hatta 2018 yılını düşüşle devam ettiriyor...yıllık % 35 ortalama ile prim yapmış gubrf ne kadar yatay giderse o kadar sert yükselir...3 yıl 4 yıl düşerse emin ol ya çok kısa zamanda sert hareket edip yükselir yada 3-4 yıl yükselir....bu işin doğasında hep aşağı olayı yoktur...gerçekte olsa spekülatifte olsa birgün hisse yükselmeye mahkumdur....bu şirketin satış sorunu yok bu önemli....
    [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    indes...brksn....gubrf...halkbank.....aselsn portföyüm....20 bin lot gubrf sattım indes-brksn-halkbank aldım....umarım beni üzmez bu hisseler tekrar gubrf alırım..çok zor oldu ayrılmak..ytd
    Tamamenmi sattın ortak

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Tamamenmi sattın ortak

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yok ortak daha çok var elimde..sadece 20 bin lot sattım...inşallah fazlasıyla alacak şekilde dönebilsem çok iyi olacak...

6. Ortak bence yanlış yatırım keşke hektaş alaydın daha gidecek yolu var gibi görünüyor ama yinede kazanmanı isterim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Ortak inşallah beklentin gerçekleşir hektaş için ne düşünüyorsun

8.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak inşallah beklentin gerçekleşir hektaş için ne düşünüyorsun

hektaş bu saatten sonra cazip değil tren kaçtı...

Sayfa 338/928 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •