Sayfa 637/852 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by Smallwolf Yazıyı Oku
    Ooooooo millet uyanmaya başladı herhalde, satanlara heçmiş olsun biz sonuna kadaar gidiyoruz aarkadaşlar. Allaha emanet olun

LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    [emoji119] [emoji119] [emoji119] [emoji119] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]

2.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Dostum birşeyi anlamadım akfen deki paranız ne oldu?
    üstad ünlü co çok sevgili mahmut ünlü bey bir rapor hazırladı akfen degeri 13 tl dedi resen işlem sırası kapandı akfen bizi 13 tl ortaklıktan çıkardı hesap hissemiz oranında 13 tl den para yattı iş bitti

3.  Alıntı Originally Posted by oguzozi Yazıyı Oku
    Ortaklar mailyet 4.25 birlesme ne zaman olacak oldugu taktirde migros adi altinda mi olacak hisselerimiz ve degeri ne olacak bilgilendirebilirmisiniz sayfalarca yazi okudum ama bu konuda tam olarak bilgi sahibi olamadim.

Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    geçmiş örnekler var carfursa kiler birleşmesi ;

migros spk başvuru yapacak diyelim spk onayladı her hangi bir genel kurul zorunlugu yok spk kararı tescil olur (carfursa kilerde genel kurul yapıldı sadece carfur genel kurul oldu )

tescil sonrası 10000 bin kipa yerine 320 migros hesap geçer isteyen yatırımcılar 1.3 tl ayrılma akçesi kullanır elinde olan 320 migros şirkete gönderir 13 bin tl parasını alır

AÇIKLAMA:

CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. ("Şirketimiz") tarafından, Türk Ticaret Kanunu'nun 155'nci maddesinin 2'nci bendinin "a" fıkrası ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği'nin 13'üncü maddesinin birinci fıkrası gereğince Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ("KILER") unvanlı şirket ortaklarına yapılacak "Ayrılma Akçesi"' ödeme işlemlerine Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından aracılık edilecektir.

Şirketimiz - Kiler birleşme işlemi öncesinde KILER pay senedi olan ortakların, KILER payları karşılığında hesaplarına geçen CRFSA hisselerini, 1 adet KILER pay senedi için 3,77 TL olarak ilan edilen ayrılma akçesi bedeli üzerinden Şirketimiz'e devrini talep etmeleri halinde; "Ayrılma akçesi hakkı kullanımına ilişkin tercih formunu" ("Tercih Formu") doldurmaları ve verecekleri talimat ile 04.01.2016 - 15.01.2016 tarihleri arasında aracı kurumdan birleşme işlemi ile edindikleri CRFSA paylarını Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nezdinde açılmış olan CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. hesabına virmanlanmasını talep etmeleri gerekecektir. Bu şekilde düzenlenen Tercih Formu ve gerekli ekleri, ilgili aracı kurum tarafından aşağıda yer alan faks numarası vasıtasıyla Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'ye iletilecektir. Ayrılma Akçesi tercih kullanım süresince saat 17:00'a kadar belgelerini ve virmanı Menkul Değerler A.Ş.'ye ulaşan ortaklar için, Şirketimiz adına Ak Yatırım tarafından T+1 (virmanı takip eden birinci işgünü) tarihinde ortağın tercih formunda belirttiği hesaba havale/EFT edilmek suretiyle ödeme yapılacaktır. 17:00'dan sonra gelen virmanlar Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından kabul edilmeyecek ve Ayrılma Akçesi ödeme süresi dahilinde olmak kaydıyla ertesi işgünü gönderilmesi beklenecektir.

4. Yaw he he
    Ben kendi payıma dediginiz gibi
    Misal 10.000 lot kipama 320 lot migros alacam. Eger Öyleyse!!!
    Kendi payıma varım diyorum.
    Engin bilgilerinize teşekkür.
    Asla Yatırım tavsiyesi degildir.

5. [QUOTE=maslahat;2054638]
     Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Yaw he he
    Spk da diyecekki senin borsada hisselerin 4.80 kadar çıktı. Ortalaması atıyorum 3.50 - 4,00 arası ama sen küçük yatırımcıdan 1,30 TL den alabilirsin diyecek öylemi.
    Hiç sanmıyorum öyle demez.
    Siz avucunuzu yalarsınız.
    şimdi beyaz hissesi 1 tl den 200 tl gitti 200 den alan yatırımcı spk ne yapabilir şimdi 45 tl geldi belki 10 tl düşecek

kipa 4.8 tl çıkmasında arasında fark yok ;

bimeks hissesi 4.5 tl halka arz oldu şimdi 19 kuruş !! bir çok örnek var sayabilecegimiz

yapılan degerleme migros için iş yatırım 35 tl tacirler 33 halkyatırım 38 tl şeker yatırım 36 tl hedef fiyatları var

https://kanalfinans.com/raporlar/his...isse-yorumlari

kipa 12 şubat açıklaması var

Şirketimiz pay fiyatında son günlerde meydana gelen olağanüstü fiyat/miktar hareketlerinin 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri uyarınca incelenmesi talebiyle Şirketimizce Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.

6. He siz akıllısınız ya
    istesem dün satardım.
    sizin şu devamlı yazdığınız algı fiyatının yaklaşık 2,5 katına he
    Hadi ordan başka kapıya
    Asla Yatırım tavsiyesi degildir

7. Siz beyazla, bimeksle nasıl bir tutarsınız kipa yı migros u
    Farklı konular bunlar öyle bir yazı yazmışsınızki sanki borsaya yeni başlamışsınız gibi he

Dur bakalım birleşme bitsin migroslarımızı alalım kendi payıma acelem yok.
    Ben ne verirlerse razıyım.
    İşine gelmeyen 1.30 TL ile birleşme olacagını düşünenler hisse 3.24 ken satıp gitsinler di. veya gitsinler.

Bu forumda da boş boş gereksiz yazı yazmasınlar.

8. sayın elfida birleşmeyi kabul etmeyen ortaklar genel kurulda muhalefet şerhini toplantı tutanaklarına işletmesi halinde ayrılma hakkına sahipler 18 nisanda alınan karar öncesi 30 günlük aof 3.70 ler daha önce kottan çıkıyorum değince ayrılma hakkı da en yüksek olan son 1 aylık ortalama değilmiydi kabul görmedi şimdimi 1 küsürden kabul görecek son çare bu örnekleri var bakın http://www.borsagundem.com/haber/net...rlendi/1225865

Sayfa 637/852 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •