migrosun ve Anadolu gurubunun facebook ve tweter hesaplarınada magduriuetinizi yazın millet ne olduğunu bilsin
bunlar halkla ilişkili olan tüketici ayağı olan şirketler bu oyunu sürdürmeye bakalım ne kadar devam ederler
migrosun ve Anadolu gurubunun facebook ve tweter hesaplarınada magduriuetinizi yazın millet ne olduğunu bilsin
bunlar halkla ilişkili olan tüketici ayağı olan şirketler bu oyunu sürdürmeye bakalım ne kadar devam ederler
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR.........
Merak ettim de Takaslarda son 10 gündeki değişiklikleri tablo haline getirdim .
ISYAT az toplamış gözüküyor ,
Gedik Eldeki malın bir kısmını vermiş
HALK YAtırım toplamış vs vs
Sonuç olarak 5 Takası büyük firma da bulunan toplam LOT miktarı artmış .
Yaklaşık toplamda 500 000 Lot arttırmışlar ...
Sadece durum tespiti yaptım .
Üst satır Fiyat gösterir , LOT lar x1000 Adet alınmalıdır ( KLOT )
![]()
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
En.etkili.cimer.cimer uzerinden gidenleri en erken cevapliyorlar.ayrilma maddesinin magduriyet yarattigini dy holding dogan holding birlesmesinde dogan yayin holdingcilerin anasini aglattilar.aynisini anel telekom ve kipada uyguluyor kurnaz patronlar.bunu ayrilma hakki fiyatinin adil.sekilde duzenlenmesinj isteyelim.cimerden.o ilgili kuruma yonlendiriyor zaten.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected]
email atılacak köşe yazarları
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR.........
Arkadaslar,Cumhurbaşkanına (CIMER) gonderdigim mesaj ve gelen cevap.Sizde lutden yazin sesimizi duyuralim.
Cumhurbaşkanlığına göndermiş olduğunuz başvurunuz alınmıştır.Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz.
Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip, sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.
İyi günler dileriz.
Başvuru Numaranız :3124221
Başvuru Metni:
Sayin Cumhurbaskanim, KİPA MGROS birlesmesi için SPK'ya başvuru yapıldı. Borsa'da yatirim amacli aldigim KIPA hisselerim yok pahasina MGROS'a donusturuluyor.Bu tam bir soygun.Biz küçük yatırımcıların birikimlerini zorka elimizden aliyorlar. Sayın Cumhurbaşkanım bize yardım edin.Allah rızası için,SPK bu birleşmeyi durdursun. Saygı ve hürmetlerimi sunarım. Allah'a emanet olun.
Bende yazdim simdi.
Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanlığına göndermiş olduğunuz başvurunuz alınmıştır. Başvuru Numaranız 3124783
Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz. Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.
İyi günler dileriz.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri