Tecrubeli arkadaslardan bir secim sureci yorumu alabilir miyiz? Nasil isler bu surec, hissemize etkisi nasil olabilir? (Benim hic bilgim yok)
Tecrubeli arkadaslardan bir secim sureci yorumu alabilir miyiz? Nasil isler bu surec, hissemize etkisi nasil olabilir? (Benim hic bilgim yok)
Suudi Arabistan
Yerel Kaynaklar, Ordu İçinde ki Cuntacı Grubun Baskın Yaptığını Bazı Bakanları Rehin Aldığını, Kral Selman'ın Akıbetinin Bilinmediğini Yazıyor..
---
Tam komedi gibi bir dunya. Bir bu eksikti!
Gerçekten tarafsız bir şekilde yazıyorum. Tayyip erdoğan 1. Turda seçilir. Buna emin olabilirsin. Nedenini soracak olursan turkiyede oylar değişmez. Mesela cumhurbaşkanlığı seçiminde ekmelettin 38, demirtaş 10.5 aldı. Toplam 48.5 oldu.Tayyip erdoğan ise 51.
Referandum ise hayır oyları 48.5, evet oyları 51.5 oldu.
Şimdi ise hayır grubunda olan mhp lilerin yüzde kaçı tayyip erdoğana verirse bu yüzde 51 o kadar artacak. Yani yüzde 51 minumum orandır. Geçmişe bakarsan sol un oyu hic yüzde 30 u geçmemiştir. Dsp yüzde 21 aldığında chp baraj altı kalmıştır. Yani turkiyede oylar kolay kolay degismez. Tayyip erdoğan i indirmenin yolu en az onun kadar güçlü bir sag parti ile sag oylarinin bölünmesidir. Bunu abdüllatif senerle denediler. Şimdi de iyi parti ile deniyorlar. Olay bu. Bunun hissemize yansımasıni bilmiyorum. Umudum iyi olmasi
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
atladığın bir olay var.
referandumda mhp hayır değil evet grubundaydı.
türkiye de %51 oy almak o kadar kolay değil.
haziran seçiminde akp bunu çok iyi anlamııştı.
sırf ülke hükümetsiz kalmasın diye akp ye oy verenler vardı..
bu insanları tekrar ikna etmek kolay değil.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bence Akşener zorlar. RTE ilk turda almazsa 2. turda şansı çok azalır. Tüm karşıtları solcular sağcılar hatta HDP bile RTE devirmek adına rakibini destekler. CHP büyük ihtimalle Yılmaz Büyükerşeni aday gösterecek. İyi parti ve saadet ittifaka giderse belirleyici HDP olur. Her ne olursa olsun eğer olay 2. Tura kalırsa piyasanın içine ... dolar 4.5 üstüne atar endeks 100 bin altına iner.
BÜYÜKERŞEN chp nin adayı olursa
AKŞENER ikinci tura bile kalamaz.
ikinci turda büyükerşen reis kapışır
sonuçu kestirmek zor.
ve başkanlığı alan herşeyi alacak.
meclis,muhalefet diye bir şeyin esamesi bile okunmayacak.
işin ciddiyeti o zaman belli olacak.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri