Sayfa 642/852 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Yukarda verdikleri malı aşağıda topluyor olma ihtimalleri kuvvetli olduğu için bu hafta yeniden girip 15 kademe zararımı almam gerek bu hafta yüklü girip 5 kademe şeklinde speğe çakıp hiç ilgilenmediğim kipaya bi daha bulaşmayacam
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

2. Spk nın onayı 1migrosa 0,032 kipa mı anlamadım

3.  Alıntı Originally Posted by sard68 Yazıyı Oku
    Spk nın onayı 1migrosa 0,032 kipa mı anlamadım
    Yok kardeşim bu bu sadece bağımsız kuruluşun bi çok eksik veriyle yönetim kuruluna tavsiye niteliğinde sunmuş olduğu bir rapor herhangi bir bağlayıcılığı yok spk ya yollanan bir rapor değil spk nın onayladığı yok zaten yönetim kurulu tarafaından spk ya yollanmış bir rapor felan yok ortada sadece özellikle ky yi korkutma taktiği bayağıda işe yaradı oynayacakları oyundan ellerinde kalan son kozlar en fazla bir numara daha çekerler su akar yolunu bulur ytd

4. Arkadaslar sesli dusunelim
    O kadar dusuk bir rakam cikardilar ki kipaya 1.6 milyar deger bictiler varsalim ki degerini 3 yada 4 milyar tl bulmus olsun yine bizi tatmin etmiyor ki
    Bu isin altindan farkli seyler cikicagi asikar
    Acaba diyorum bulduklari 1.6 milyar deger soyle olabilir mi bunun zaten yuzde 96.25 icin 200 milyon odedi kalan 3.75 in degeri 1.4 milyar sonucu cikarsa bizim kafamizda olan rakamlara yaklasir
    Onun disinda rakam o kadar komik ki ne kadar duzeltme olsa bile suan ki fiyatin altinda cikiyor?
    Ne dersiniz?

5.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Yukarda verdikleri malı aşağıda topluyor olma ihtimalleri kuvvetli olduğu için bu hafta yeniden girip 15 kademe zararımı almam gerek bu hafta yüklü girip 5 kademe şeklinde speğe çakıp hiç ilgilenmediğim kipaya bi daha bulaşmayacam
    Sen öyke düsünuyosan bir cok yatrmvida ayni seyi düsündügü icin büyük ihtimalle pazartesi salı daha cok indirecekler ben pazartesi 2.90 lara indireceklerini düsünyorum cumadan satmidtim buyüzden

6. Kipa gn kurulu 27 sinde Anadolu grubu tüm şirketlerinde yaptığı gibi negatif algı yaratıp gn kurulda pozitif noktaya gelecektir.SPK böyle bir oranı kabül etmez.Solo bilançoya göre oran 47/53 arası.Özkaynak yöntemine göre oran 12/15 arası.Rapordan 1 gün önceki şirket bildirgesinin 3 maddesinde KY için makül ve adil bir oran olacaktır ifadesi var 0.032 adil ve makulse adil olmayan hisseyi bedelsiz vermekmidir İstenen yapıldı cuma panik olundu.Peki tahta niye taban olmadı.Hissenin toplu olduğu İş yatırım niye öal aldı.Herkese saygılar güneş Ufuk’tan dogar

7. Bu filmin sonunu görecem Ytd.

GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Kozmoz1453 Yazıyı Oku
    Sen öyke düsünuyosan bir cok yatrmvida ayni seyi düsündügü icin büyük ihtimalle pazartesi salı daha cok indirecekler ben pazartesi 2.90 lara indireceklerini düsünyorum cumadan satmidtim buyüzden
    Birçok yatırımcıda senin gibi cuma dan sattı dahada çok düşecek taban olacak diye,bak sende satmışın bende satmışım
    Her ihtimal var tabi ama panikleyenlerin malını alanlar daha aşağı vermezler gibi geliyor bakalım neler olacak
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Sayfa 642/852 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •