ky satmayınca habire aşagı çekiyorlar ben satmıyacam torunlarıma bırakacam tuvalet kagıdı niyetine ytd
takaslarda iş topluyor topladıklarını eve götürecek gibi bir durum ytd
Burayı ve diger platformları (twitter dahil) yakından takip ediyorum. Çok net olarak bir korkutma caydırma harekatı yürütülüyor bir kısım (!) odaklar tarafından. Farklı hesaplardan içeriği neredeyse aynı "satın" algısı yaratılmaya çalışılıyor. Bu trollerin ortak amaçla, koordineli ve organize olarak çalıştığı net. Kayde değer yorum yapan ve bilgi veren kişiler zaten belli. Biz bunlara itibar ederiz.
YTD
Nurundan kozmoz ve mosquite ya arkadaş kaç gündür millete sattırmak için ne uğraştınız be işin ilginç tarafı hisseniz yok ama hissesi olandan çok yorum yapıyorsunuz ha bide bi yönünüzü takdir etmeden geçemeyeceğim bu kadar azim ve geniş mezhepli bi sizi gördüm bu piyasada alkışı hak ediyosunuz pardon
Sayın Martini,
bu yazdığınız arkadaşların diğer hisselerde de benzer yorumları olması manidar. Nibas için methiyeler sıralanıyor. artık insanlar sizden iyi niyet beklemiyor. beni kurtarmayın kardeşim zarar ediyorsamda benim zararım. eğer olurda bu kağıt yükselir ve farklı yerlere gelirse ne yapacaksınız merak ediyorum
Yer İmleri