Sayfa 666/852 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    geçen hafta atanan SPK başkanı kim ? BANK ASYA nın 16 yıllık genel müdürü ceo su onu SPK başkanı yaptılar... o yüzden başınız sıkışırsa YENİ başkanımıza şikayet de bulunun düzeltir ))) borsa dan uzak durun en azından akp gidene kadar borsada işlem yapmayın. SPK BAŞKANU FETO CU HER YER FETO CU BORSA OYNAMAYIN AKP GİDENE KADAR BORSA OYNAMAYIN... HADİ KALIN SAĞLICAKLA İYİ GÜNLER
    akp düşmanında digerleri babanmı siyaset sokmamasanız sancınız artar madem bu ortamda borsa oynanmaz burada dedenin prosunumu arıyorsun

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Finansman sabah 2,90 üzeri aldigi mallarını 2,39 dan sattı iyi kar etti, simdi is sabah yukardan aldiklarini bosaltiyor 50 kademe yaklaşık aşağıdan, iyi kar ediyor,

Yaw bunlar araya adam alıyor hala ky alıp duruyor, yarına obur güne. 1,90 lara hazirlanin.
    pardon deniz yazacaktım iş yazdim, her neyse deniz bitirsin sonrada iş satar.

3. spk brüt takas zamanın da getirse idi açıkcılar önünü kesmiş olurdu ama bu akşam ilk tedbir uygular

4.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    ne varda kipa böyle volatil ne olduğu belli değil
    Bi sen eksiktin.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    tabandan alımmı yaptınız
    az biraz aldım muhtemel zarar yazar belki kadırır tabanı o nedenle

6.  Alıntı Originally Posted by selami Yazıyı Oku
    Tekrar 1 milyona dayandi

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1.262.000 oldu

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    az biraz aldım muhtemel zarar yazar belki kadırır tabanı o nedenle
    25 bin lot dedinizde
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

8. Tacirler aldı sazı eline, 2,70 lerden ortalama ile aldığı mali simdi 2,39 dan veriyor arkadaş , ya daha çok çok düşeceği ne inanıyor veya sabahtan beri alıp satanlar ayni kisiler

Sayfa 666/852 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •