Sayfa 540/651 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Kalbi duran yoğun bakım hastası gibi, düz çizgi/\_/\_/\__________________

2. şu anda kalp masajı uygulanıyor. bir kaç gün içinde başarılı olurlarsa hayata dönecek yoksa mevta...Akgiray Mart ayı çok önemli demişti ama nisan da bitmek üzere.

ÖNEMLİ NOT: Yazdıklarım yorumdan ibaret olup hiç bir şekilde yatırım desteği değildir. Bimekszede olarak söylüyorum, kelin ilacı olsa kendi başına sürer

3. Bu özsermaye ile kottan atılması gerekiyor mu? Veya ne kadar daha eksi olma hakkı var ?
    BİLGİSİ OLAN CEVAPLARSA SEVİNİRİZ

4. özsermaye sebebiyle kottan atılacak olsaydı çoktan atılırdı. ki bu durumda çok şirket var. Eksi öz sermayeye rağmen asıl faaliyetini sürdürüp sürdüremeyeceği, yükümlülüklerini karşılayıp karşılayamayacağı. Devletlerin çoğu borçlar üzerinden ekonomik programlama yapar. Gelir gideri karşılamaz ama çevirebilirlik önemlidir. Yani açığı borçlarla kapatarak faaliyetlerini sürdürür.
    Bimeksteki sorun tam olarak bu. Şunu söyleyebilirim bıçak sırtı durumdayız. Bir hafta gibi bir süre içerisinde sonuç ortaya çıkacak bana göre. Bimekste çalışanlar ile alacaklıların icra ve mahkeme işlemleri faaliyetini yapmasını durdurmuştur.

Akgirayın sunduğu teklifin kabul oranı yüksek olursa bimeks yeniden hayat bulacak yok bu olmazsa hem tahta kapanacak hemde bimeks tasfiye olacak.

ÖNEMLİ NOT: Yazdıklarım yorumdan ibaret olup hiç bir şekilde yatırım desteği değildir. Bimekszede olarak söylüyorum, kelin ilacı olsa kendi başına sürer

5. Kan emici Spik efendi topladığın yetmedimi ...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Şırıngayla topuktan kan alıyorlar resmen, bunun ismi toplamaysa ben böyle birşey görmedim...

7. Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Mehmet Murat Akgiray tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

27.04.2018 - 27.04.2018 tarihleri arasında BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,27 - 0,27 TL fiyat aralığından 350.000 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 14.04.2011 tarihi itibariyle %3,93 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.

Ad Soyad / Ticaret Ünvanı :
    Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı:
    Görev :

Mehmet Murat AKGİRAY

Adres :

Telefon / Faks :
    Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :

ERENKÖY MAH. KAZIM KARABEKİR SOK. NO:4-2, B BLOK 34738, İSTANBUL TÜRKİYE

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Tic. A.Ş. tarafından çıkarılmış toplam 350.000 adet A grubu (TREBMKS00011) borsada işlem görmeyen payı;
    -100.000 adet A grubu pay Muhittin Şenel
    -100.000 adet A grubu pay Önder Yüksel, ve
    -150.000 adet A grubu pay Ömer Akgiray'dan olmak üzere tarafımca devir alınmıştır.

İşlem Tarihi
    İşlemin Niteliği
    İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL)
    İşlem Fiyatı (TL/Adet)
    İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Sonra Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)

27.04.2018
    Alım
    350.000
    0,27
    94.500
    4.374.660
    3,65
    4.724.660
    3,93

TOPLAM ALIŞ
    350.000
    94.500

TOPLAM SATIŞ
    0
    0

8.  Alıntı Originally Posted by apeyron Yazıyı Oku
    27.04.2018 - 27.04.2018 tarihleri arasında BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,27 - 0,27 TL fiyat aralığından 350.000 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 14.04.2011 tarihi itibariyle %3,93 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
    Bu adam yemliyor mu? Çok ilginç geldi bana....Bunun burası sn.vedat akgiray finansal dahi......izleyelim. ytd..

Sayfa 540/651 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •