Originally Posted by 
izmirli

Arkadaşlar  ben  her zaman olduğu  gibi buradayım. Sadece her düşüş öncesi  özellikle ortaya  çıkan gereksiz kişilerle  bilgi   yarıştırmanın gerek sinirlere  gerekse de zamanımın harcanması nedeniyle  anlamsız  buluyorum.
Bir  insan evladı nasıl olur da başkasının para kaybetmesinde  kendisini gururla ortaya  koyar neyse..
Şimdi cuma günü - yarın saat 14:00 izmir çğili anemon otel de genel kurul  var. 
Ben katılacağım  imkanı  olanlar katılırsa  en azından  sorularımıza  verdikleri  cevapları  duymuş olurlar ilk ağızdan.
Öncelikle  migros un 5 kat artan 2 adet gayrimenkul değerleme raporunu  ve ernst young firmasının ÖZELLİKLE ilk sayfada üstüne basarak yazdığı Migros yönetimin verdiği  rakkamlarla  yapmış olduğumuz  ve sadece migros  ve ortaklarına karşı  sorumlu olduğumuz rapıor da geçen INA  yönteminin  alt  hesaplamasını  talep edeceğiz.
bakalım  ne diyecekler  sonuçta  ortakların bilgi edinme hakkı var  kanunen  hele birleşme öncesi
katılamayanlar  ya vekalet versinler   varsa tanııdkları  yada  internet ortamından katılsınlar  derim naçizane
bizde  şimdilik  nasıl ülke bu durumdayken beyan verebiliyorlar  herşey yolunda  diye.. bizde  öyle takılalım en azından genel kurul sonuna  kadar   sonrası malum

Izmirli dostum ben GK elektronik ortamda katılacağım...
Bu inanılmaz kumpası spk, bimer ve cimere yazdım...
Bu son operasyonda bu forumda ve twitterda işbirliği yapanlar da kanunen suç işlemişlerdir...
GK ile ilgili her türlü desteğe varım...
GK sonrası işi dilenciliğe vurup ky hakkı hala gasp edilir durumda ise davalarda yanınızdayım
Ben migros gibi kurumsal bir firmanın %2-3 hisse için bu denli çirkef olabileceğine çok şaşırıyorum ama ne diyelim... gözü doymamazlık açlık bu olsa gerek...
hayırlısı...
Ülkemizdeki zenginler için çok üzülüyorum o kadar açlar ki.. 
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb

Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Yer İmleri