Alıntı Originally Posted by Red Kid Yazıyı Oku
23 Mayısta yapılacak Genel kurul çağrısının ekindeki bilgilendirme dokümanının kar dağıtımı ile ilgili bölümünü paylaşıyorum.

7. 2017 yılı karı konusunda Yönetim Kurulu’nun önerisinin görüşülmesi.
Yasal kayıtlara (VUK) göre, 2017 yılı net dağıtılabilir dönem karımız 14.781.095-TL'dir. Kar Dağıtım
politikamız, piyasa beklentileri, uzun vadeli şirket stratejimiz, yatırım ve finansman politikaları
dikkate alınarak kar dağıtımı yapılmaması ve karın Şirket bünyesinde tutulması teklifi görüşülecek
ve Genel Kurulun onayına sunulacaktır.

Bu öneriyi yapacak olan yönetim kurulu şirketin %92'sine sahip hissedarların oluşturduğu yönetim kurulu. Yani 2017 karından dağıtılma ihtimali yok. Başka bir arkadaş ilkokul çocuğuna anlatır gibi lütfen diye açıklama istemişti.

Daha nasıl açıklanır bilmiyorum. Hala kar dağıtımı bekleyen arkadaşlar varsa ve bu umuda kapılıyorlarsa kendileri bilir ama başkalarını yanlış yönlendirmezler umarım.
teşekkür ederim gayet açık oldu birde bilancoyi netliğe kavuşursak borsa gündem de 25 gözüküyor sirketin bilanco tarihi