Sayfa 350/672 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. her neyse ben kacarim, carsamba nasil acar bilmem belki de tvaan olur bu bilanco 20 mio lot satildi, tabii buradada insider yok yerseniz... bu bilancyu onceden hesalamak imkansiz, elinizde herturlu veri seti olsada, bir suru beklnemeyen kalem var icinde..
    bu son ay olan 20 mio lot satisin nedenidir, haram zikkim olsun...

2. o kadar sinirlendim ki inistanbul ve kartaldan gelen rakamlarin bir anlami kalmadi..

herkese iyi aksamlar

3.  Alıntı Originally Posted by gva74 Yazıyı Oku
    her neyse ben kacarim, carsamba nasil acar bilmem belki de tvaan olur bu bilanco 20 mio lot satildi, tabii buradada insider yok yerseniz... bu bilancyu onceden hesalamak imkansiz, elinizde herturlu veri seti olsada, bir suru beklnemeyen kalem var icinde..
    bu son ay olan 20 mio lot satisin nedenidir, haram zikkim olsun...
    Açıkçılar işi biliyormuş meğer. Ya da duyum almışlardı.

4. Çarşamba endeks artsa bari. Yoksa 1'i görmeyrlim

Sonuçta 1.4 ten beri bedelsiz haberleri ile bu bilanço satıldı.acilis yukarı olur.

6.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Sonuçta 1.4 ten beri bedelsiz haberleri ile bu bilanço satıldı.acilis yukarı olur.
    Bi kulağımızın arkası kaldı satılmadık
    3 aydır satan. Satana
    İnş düzelir artık

7. su sinirlerim yatissin, tum yil icin bir calisma yaarim. 17 mio kar bekliyordum, 16 mio geldi , gelen karda sorun yok

ancak gelir gider kalemleri alt ust olmus durumda , dedigim gibi turev islemler ile arad egeperladan gelen 1.5 mio bir toparlamis...

beni korkutan bunlar yil sonu degerleme artis/azalisi ile bir nane yiyecekler gibi geliyor...

%7.5 temettu yi yine odeyecek, %5-7.5 bedelsizi verecektir ancak tum getiri bu olabilir, caital gain yaratmayabilir..

air trade edecek bir hisse bulup, ilave cash koymadan eldeki mali arttiracak bir yontem izlenebilir, cunku trade e uygun degil malesef

boyle bir hisse secenegi olan varsa paylasirsa sevinirim...

8. Bilinçli bir şekilde bilançoyu kötü gösteriyorlar, amaç küçük yatırımcıyı umutsuzluğa sokmak. Adamlara baksanıza koskocaman 200 yataklı oteli aylık 20 bin tl kiraya veriyorlar.
    Bakın tsgyo azınlık hissedarları yönetimi topa tuttu gk.maddeleri ibra edilmedi ertelendi. Bizde birlik olup organize bir şekilde yönetimden hesap soralım bu şirket maaşlı memurların babasının çiftliği değil.
    Çarşamba nasıl açılır derseniz ekstra bir durum olmaz bana göre tam tersi yıl ortalarına doğru bir hareketlenme olabilir.

Sayfa 350/672 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •