Her şey İYİ olacaktır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her şey İYİ olacaktır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
16 Mayıstaki karar duruşmasından sonra OFAC icraata geçer ve Mayıs sonu/Haziran ayı itibariyle bir karara varırlar diye düşünüyorum. Keseceği cezayı Demokles'in kılıcı gibi bankanın tepesinde tutmanın ne onlara ne de bankaya bir faydası var, bu mevzuyu bir an önce açıklığa kavuşturmaları icap eder.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Çok doğru. Dünyanın en saygın yatırım bankası olan Goldman Sachs bu konuda açık ara ile dünya lideridir. Kendi yatırımcılarını sürekli yanlış yönlendirip durur ve bundan hiç geri kalmaz. Ellerinde boşaltmak istedikleri mal varsa, AL reytingi ile o malı pazarlarlar. Mala girmek istiyorlarsa, o mala SAT reytingi verirler. Ama millet artık alıştı, Goldman ne öngörüyorsa veya neyi tavsiye ediyorsa tersini yapmaya başladı herkes. Son zamanlarda Goldman, ABD'nin SPK'sı olan SEC'ten boyuna ceza yiyip duruyor yatırımcıları yanlış yönlendirme nedeniyle. Ama adamlar cezayı ödüyorlar ve böylece de sorumluluk almaktan yırtıyorlar (alın size yüce ABD adaleti), akabinde de "neither accept nor deny" (yanlış yönlendirdiğimizi ne kabul ediyor ne de ret ediyoruz, sorumluluk almıyoruz) türünden bir açıklama geliyor Goldman'dan ve mevzu kapanıyor. Tam bir komedi anlayacağınız.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
İşte bu yüzden kurumların & bankaların verdiği hedef fiyatların ve tavsiyelerin hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur. Bu gerçekten yola çıkarak şunu da vurgulayabiliriz: Aracı kurumların takas işlemleri çoğunlukla manipülasyon amaçlı kullanılır ve onlara güvenilmemelidir.
trendcim halkb yatırımcıları için anket açtım ceza bekliyormusunu bekliyorsanız kaç dolar diye
alın size anket herkes görüşünü yazsın ne kadar ceza bekliyorsunuz
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=23806
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri