Sayfa 337/687 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 5494 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

  1. tereyağdan daha hızlı eriyor Allah sonumuzu hayır etsin

  2. "Bir zamanlar köyün birine bir adam gelmiş ve tanesi 10 dolardan maymun alacağını söylemiş. Köyde çok maymun olduğu için köylüler sevinçle ormana koşup maymun yakalamaya başlamışlar. Adam, binlerce maymunu 10 dolardan satın alınca ortalıkta maymun azalmış, yakalaması da zorlaşmış. Köylüler, tam maymun yakalamaktan vazgeçecekken, adam her maymun için 20 dolar vereceğini söylemiş. Yeniden heveslenen köylüler, tekrar maymun yakalamaya başlamışlar. Maymun sayısı azaldıkça fiyatı artıran adam, bu kez her bir maymun için 25 dolar ödemeyeceğini ilan etmiş. Ama artık maymuna rastlamak bile çok zorlaşmış. Bunun üzerine adam, fiyatı 50 dolara çıkardığını, ancak kendisinin işi olduğu için şehre gitmesi gerektiğini, yardımcısının onun yerine alım yapacağını söylemiş. Fiyat 50 dolar ama ortalıkta hiç maymun yok; köylüler kıvranıyor. Yardımcı köylülere demiş ki, "O yokken, şu büyük kafeste topladığımız maymunlar var ya, ben onların tamamını size 35 dolardan satayım, siz de patron gelince ona 50 dolardan satarsınız". Köylüler, büyük bir sevinçle tüm birikimlerini bir araya toplayarak tanesi 35 dolardan maymunların hepsini almışlar. Ve başlamışlar beklemeye, şehirden dönecek patrona maymunları 50 dolardan satıp zengin olmak içinÖ Sonra ne mi olmuş; tabii ki ne adama rastlanmış bir daha o civarda, ne de yardımcısına geçmiş olsun ortaklar.

    LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3. BJK Baskani diyor ki, Besiktasi kimse yikamaz kimsenin gücü yetmez. Ya bi su Borsadaki geldiginiz duruma bakin, yikmakdan beter ettiler, hic ettiler. Kumdan kaleler gibi bir rüzgarlo yerle yeksan oldu, daha neden bahsediyor anlamiyorum, insanlarda biraz utanma arlanma olur!!!
    Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

  4. Bugünki tek umut, Tahkim de Besiktas lehine bir yumusama olmasi ile Hissenin de 3 üzerinde fiyatlama yapmasidir...
    Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

  5.  Alıntı Originally Posted by Kismeti-Zorlu Yazıyı Oku
    Bugünki tek umut, Tahkim de Besiktas lehine bir yumusama olmasi ile Hissenin de 3 üzerinde fiyatlama yapmasidir...
    Ortak bu yıl soygun yılı halen anlamadin mı. Kac defa diyecem yonetim 1 den topladıkları mali garibana kitleyip para kazanma derdin de

    LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  6. Yahudi Rothschild'in borsayı insanlığa faydalı olsun diye icat ettiğine inanmak iyimserliktir. Şuna bir bakar mısınız: "O çokluk kuruntusu sizleri oyaladı, Ta kabirlere kadar gidip ziyaret edişinize kadar..." (Tekasür suresi) Bu ayet insanlığın en temel problemlerinden birine ne güzel parmak basıyor; çoğaltma tutkusu, yığma tutkusu ve dünyevileşme...Açık olan şu: Ayet ile kınanan mal değil, servet değil hatta çoğaltma da değil; çoğaltmanın tutkusu... Bunları biliyorum ama işte, istediğin kadar bil; bilgine yakışır davranmıyorsan hiçbir şey bilmiyorsun demektir. Hata ettim... Hem de çok... (Aman ha, kimseyi yermek için yazmadım zira ben de aynı durumdayım. Öyle şaşırma alameti işte...)

  7. 2016 yılında 2.12 tl 6,65 tl çıkan hisse 2018 2.84 tl oldu
    piyasa değeri 500 mly $ -170 mly $ kadar düştü.. (come to bjk dedikleri ronaldonun sol bacağı kadar yani)
    inanılmaz bir baskı var..topluyor mu dağıtıyor mu : Anlamak zor..
    Kimse spekten habersiz hisseyi düşürmek için büyük lot satamaz
    yapacağımız tek şey acil ihtiyaç yoksa sabırla beklemek..ytd

  8. #2696
    netturko Guest
    City de lot vardı 10 milyon civarı sattı garantide 12 milyon civarı var o boşaltıo galiba şimdide takas varsa bakalım ayrıca böle bi çizimim var

    http://oi64.tinypic.com/20hqals.jpg

    SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 337/687 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •