Sayfa 199/367 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Demistim ki, Meral Aksener baskan olacak. Mecliste ise Cumhur ittifaki cogunluk saglayabilir.

Sincik Millet ittifaki ilen o secenek de ortadan kalkiverdi. Meclis cogunlugu da Millet ittifakinda olacak.

Millet ittifakinda baskan adaylari Meral Aksener ve Temel Karamollaoglu. Chp'nin adayi da abidik gubudik bir isim olacak. Bu ittifakda 2 tura kalindiginda desteklenecek isim Meral Aksener...Cok acik abi...Hdp de disaridan Millet ittifakini destekleyecektir.

Sayet Abdullah Gul aday olsaydi, baskanligi Tayyip Agam kazanirdi.

Goruldugu gibin Huluti Agam ufak bir dokunusla siyaseti belirlemistir.

Hicbirsey sansa birakilamaz. 15 temmuzda canlarini hice sayip, dimdik duran adamlar, bu ulkeyi zibidilere birakacak degiller...

Ismail Metin Temel Pasa korgeneral rutbesinde, emrindeki birliklere "darbeye katilanlara ates acin" emrini verdikten sonra, bagli oldugu 2.ordu komutani Org.Adem Huduti'yi arar ve "darbeye katilmayacagini, darbeye katilan tum askeri unsurlarin vurulmasi emrini verdigini, darbeye karsi aciklamayi ordu komutani olarak Adem Hudutinin yapmasi gerektigini" soylemis, Adem Hudutibaciklama yapmayinca tekrar aramis, Huduti emrindek korgeneralin telefonuna cikamamis. Simdi Ismail Metin Temel Pasa 2.ordu komutani, Adem Huduti ise kodeste.

Darbe basarili olsa, Ismail Metin Temel Pasa 16 temmuzda belki de yasamiyor olacakti. Canini hice saydi ve dimdik durdu.

Ulkenin idaresi dirayetli adamlara duser. Secimmis, demokrasiymis bunlar masaldir.
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Demistim ki, Meral Aksener baskan olacak. Mecliste ise Cumhur ittifaki cogunluk saglayabilir.

Sincik Millet ittifaki ilen o secenek de ortadan kalkiverdi. Meclis cogunlugu da Millet ittifakinda olacak.

Millet ittifakinda baskan adaylari Meral Aksener ve Temel Karamollaoglu. Chp'nin adayi da abidik gubudik bir isim olacak. Bu ittifakda 2 tura kalindiginda desteklenecek isim Meral Aksener...Cok acik abi...Hdp de disaridan Millet ittifakini destekleyecektir.

Sayet Abdullah Gul aday olsaydi, baskanligi Tayyip Agam kazanirdi.

Goruldugu gibin Huluti Agam ufak bir dokunusla siyaseti belirlemistir.

Hicbirsey sansa birakilamaz. 15 temmuzda canlarini hice sayip, dimdik duran adamlar, bu ulkeyi zibidilere birakacak degiller...

Ismail Metin Temel Pasa korgeneral rutbesinde, emrindeki birliklere "darbeye katilanlara ates acin" emrini verdikten sonra, bagli oldugu 2.ordu komutani Org.Adem Huduti'yi arar ve "darbeye katilmayacagini, darbeye katilan tum askeri unsurlarin vurulmasi emrini verdigini, darbeye karsi aciklamayi ordu komutani olarak Adem Hudutinin yapmasi gerektigini" soylemis, Adem Hudutibaciklama yapmayinca tekrar aramis, Huduti emrindek korgeneralin telefonuna cikamamis. Simdi Ismail Metin Temel Pasa 2.ordu komutani, Adem Huduti ise kodeste.

Darbe basarili olsa, Ismail Metin Temel Pasa 16 temmuzda belki de yasamiyor olacakti. Canini hice saydi ve dimdik durdu.

Ulkenin idaresi dirayetli adamlara duser. Secimmis, demokrasiymis bunlar masaldir.

sn. ayvagöbeknuri, şaka bir tarafa ve bir yere kadar. Bu bilgileri dillendirebilmeniz için sizin bizzat yaşamanız- tanık olmanız gerekir. Aksi taktirde koskoca bir camiayı töhmet altında bırakıyorsunuz. Bu işler dedikodu götürmez. Hassas meselelerdir.
    Ben nacizane hatırlatayım da başınıza dert almanızı arzu etmem.

3. Tek onemli olan budur...Gerisi faso fiso...

Efes 2018 tatbikati...Celik gibi bir Tsk...

Talebeye hergun 150 gr kaliteli et doner, buyuk bir bardak yayik ayrani veriledek.

Geri kalan gecinemiyomus, yetmiyomus, hadi urdan...
    @erefefik

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Demistim ki, Meral Aksener baskan olacak. Mecliste ise Cumhur ittifaki cogunluk saglayabilir.

.
    CHP'nin adayı abidik gubidik birisi olmayan, Cumhurbaşkanı olacak kaliteli bir kişi olacak. Adı da Abdüllatif Şener. Seçim 2. tura Akşener'le kalırsa Kürtlerin oyu çantada keklik değil. Abdüllatif Şener sabah akşam Kürtlerin kulaklarını okşayan mesajlar verirken Akşener'den bir ses duyulmuyor.

HDP için Erdoğan ile Akşener arasında bir fark yok. Erdoğan'ın seçilmesinden de çok gocunmazlar, nasıl olsa yaklaşan ekonomik krizin altında ezilip siyasi hayatı son bulacak. Akşener gelirse Erdoğan politikalarını, arkasına taze aldığı rüzgarla daha uzun bir süre devam ettirebilir, bu nedenle de Akşener Kürtlerin gözünde Erdoğan'a tercih edilecek bir politikacı değildir.

İşte bu nedenle CHP 2. turda HDP oylarını silme alacak Abdüllatif Şener'i C.Başkanı adayı olarak gösterecektir. Cuma sabahı saat 10 çok uzak değil. Cevap vermeden bir 24 saat bekleyin bence.

Milletvekili seçimlerinde Cumhur ittifakının azınlıkta kalacağı görüşünüze katılıyorum.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

5. abdullah gul aday olsa chpnin yarisinin oyunu alamazdi. senerde alamaz. ha keza bunlar hdp ninde yarisinin oylarini alamazlar.
    meral icinde oyledir.
    velhasil kelam bu millet icin tayyib en iyisi olmasa bile ehveni serdir. bu memleket fathullahida cati adaylar dayatan fethullahin sahiplerinide bilir ve ona gore davranacaktir.
    secim hissenette olsaydi chp bile secim kazanirdi emme velakin secim tum Turkiye ve Turk vatandasinin oldugu yurdisinda yapilmaktadir ve bu millete izan sahibidir. Kimi sececegini kimi secmemesi gerektigini bilir.

bir chp li bilmezmi abdullah gulun , ilhan kesicinin meral aksenerin yada abdullatif senerin baskanligi kazanmasi chp nin kazanmasi degildir
    bir chp li bilmezmi akp nin kurucularindan erdogan kazanmasin diye akp nin kurucularindan gulu yada seneri secmenin akil kari olmadigini.
    bir chp li bilmezmi sirf erdogan kaybetsin diye mhp kokenli oldugunu soyleyen ancak fethullahin piyasaya surdugu akseneri secmenin chp icin bir kazanim olmadigini.
    bugune kadar hicbir bohca aday yada cati aday tutmadi , yine tutmaz.
    Son düzenleme : Aliyatirimci; 03-05-2018 saat: 04:50.

6. Topuklu Efe'nin baskan olacagini 1, 5 sene once yazdim. 1 hafta oncesine kadar hayaldi, tebessumle karsilaniyordu, emme sinci hayal degil. Sadece 1 haftada cok sey degisiverdi.

Topuklu Efe'yi fethullah surmus olsa aday olamaz, mumkun degil.

Abdullatif Sener'e gobegimi hoplata hoplata gulerin...Chp'nin adayi Abdullatif Sener, abidik gubidik iste ))))))))))))))))))))))))

Olaylarin Ayvagubeklinin didiginin disina cikmasi mumkun degil. Cunku, Ayvagubekli "ben ulsam boyle yaparin" diye dusunur.

Huber burda, ahanda huber:

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/se...et-191368h.htm

Diyarbakır'da faaliyet yürüten 5 siyasi hareket, 24 Haziran seçimleri için 'birlikte hareket etme' kararı aldı. Hareket temsilcileri, ilk olarak HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü. Temsilciler, cuma günü de HDP ile görüşeceklerini söyledi.
    Kuzu daha yeni uyaniyor...Mandikli olan dolari shortlamak, hec viopla ugrasmaya luzum yok.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Topuklu Efe'nin baskan olacagini 1, 5 sene once yazdim. 1 hafta oncesine kadar hayaldi, tebessumle karsilaniyordu, emme sinci hayal degil. Sadece 1 haftada cok sey degisiverdi.
    ....
    nuri dostum günaydın.

seçim sonuçları hakkında bana göre her şey olabilir, parametreler çok değişken olunca, sonuç da çok farklı olabilir.

ama madem bir iddia attın ortaya, maksat iddia olsun diye ben de "mevcut iktidarın bu kadar elinde imkân varken (bakınız maddi manevi imkânlar, istediği yasayı çıkarabilme, kurumlardaki hakimiyeti vb.) kimseye kaptırmaz, kaptırmamak için elinden geleni yapar." diyorum.

bir şey bildiğimden değil, maksat senin tahmin tutmazsa, başka birinin tahmini tutsun da sayfanın rating'i düşmesin diye bu iddia da burada kayıt edilmiş olsun.

8. Abdüllatif Şener'in adaylığının iktidar yandaşlarını çok rahatsız ettiğini sosyal medyadan gözlemek mümkün. AKP kurucusuna muhtaç oldular söylemi ile kendilerini avutmaya çalışıyorlar.

Erdoğan'da AKP kurucusu, Şener'de. Ama tüm Türkiye'yi ayrıştıran Gezi parkı olaylarında birisi gençlerin üstüne akrebiyle, jopuyla polisi salarken, diğeri polis şiddetini kınayarak gençlere sahip çıkıyordu.

İkisi de AKP kurucusu idi ama biri Suriye'nin başına siyasal islamcıları musallat etti, diğeri ise başından beri bu politikaya muhalefet etti.

Görüldüğü gibi geçmişte AKP kurucusu olmak gibi ortak bir yanı olan 2 kişi bugün tümüyle farklı siyasi pozisyonlara sahip. Abdüllatif Şener yıllardan beri muhalif mesajlarını Halk TV, Tele 1, Artıgerçek ve Medyascope gibi muhalif mecralar kanalı ile kitlelere ulaştırmaktadır. Yani 3 gün önce AKP kuruculuğundan transfer edilmiş değildir.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 199/367 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •