Rusya'ya saygı göstermeyen dünyadan bihaberdir...
İlimde, sanatta, müzikte, teknolojide, insani kalitede Rusya'nın dünyaya katkısını kim hafife alabilir...
Rusları, Yahudileri hafife almak bizde kültürden gelme bir olgu...
Hatta genetik denebilir.
Bu iki milletin yaptıklarını, katkılarını kaldırın dünya epey geride kamıştı şimdi...
Son düzenleme : BORA YAŞAR; 04-05-2018 saat: 18:47.
"Haftada bir iki uğranan 1+1'e " şimdilerde "Home ofis" diyorlar demek...
Bizim zamanımızda "garsoniyer" denirdi...
Eh. O kadar deyiş farkı olacak zamanla tabi...
Son düzenleme : BORA YAŞAR; 04-05-2018 saat: 18:46.
Çok güzel çarpıtmışsınız. Kesin apartmanınızda yada sitenizde yönetime de yeşilleniyorsunuzdur. Her neyse.
Konunun bizimle ilgisi şu : Benim düşüncem kurlar daha fazla yukarı gitmeden ( 2017 üretimi mallar henüz tükenmedi tam olarak ) insanlar ihtiyaç duydukları dayanıklı tüketim mallarını veya ihtiyaçları olabilecek vs.. leri edinsinler.
Bir tasarruf ve olası zamlardan korunma önerisidir.
Hoşçakalın
"Yönetime yaşıllenmek" nedir yahu?
Bir anlayan söylesin ...
Ben yaklaşık otuz senedir apartman ya da sitede (müşterek yönetimli bir yerde)
öturmuyorum...
Şimdi kime yeşillenmem (!) gerekiyor?
ABD de işsizlik istatistiksel olarak 3.9 a düşmüş ve 2000 aralıktan beri en düşük seviyeye gelmiş........... İşsizlik düşüşünün bazı insanların iş aramaktan vazgeçtiği şeklinde eleştiriler olsa da oldukça önemli bir veridir.......... İlerleyen dönemde Trump ın bahsettiği altyapı vb ile ekonomi canlandırılabilirse dxy deki oluşan yükseliş trendi ralliye dönüşebilir....
USDTRY ye bu anlamda bakmak daha faydalı olacaktır.................
Görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş şehir meydanında sünnet ettirmiş...
Bu arada çevremle konuşuyorum da...
Muharrem İnce'nin Atatürk'ün 23 Nisan 1920 günündeki acendasına özenerek Hacı Bayram Camiinde cuma namazını eda etmesi epey tepki topladı laik cumhuriyetçi tanıdıklar arasında...
Kazanacağı muhafazakar oylardan fazlasını cepte düşündükleri, paşa paşa gider oylarını verirler dedikleri kesimden kaybedecekler...
Pirinç ve evdeki bulgur meselesi.
Omurgalı adama hasret gideceğim.
Siyasette ise böylesi yok.
dolarlanmak olsa gerek :))
yok yok şöyleymiş..
"bir konuya, bir olaya veya bir kişiye ilişmeye çalışmak; üstü kapalı sarkıntılık etmek türünden bir ifade."
https://eksisozluk.com/entry/542043
Yer İmleri