Sayfa 353/931 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Valla sayın boran bunun olayı bu ,gelecek marta kadar 1.04 1.05 i görür.Bu fiyattan alan yüzde kaç kazanırsa o kadar kar garanti gibi bir şey işte.Bu karı beğenmeyen 400 küsur kağıt var borsada.Bunun olayı bu kadar ne az ne fazla.

2.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    %20 bir yılda kâr edecez diye!!! keçi boynuzu mübarek.bir tutam bal yiyecez diye koca bir odun kemirmeye benziyor
    ilahi çok güldüm ilk parti alım için fiyat olgunlaşıyor. 0.80 ya da 0.81 gelirse bir miktar alıp atacağım

3.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    düştü al çıktı sat kural bu CAMİDEMİYİZ BORSADAMIYIZ

biri alacak biri satacak arz talep meselesi

size tavsiyem! değildir haa aşağı yukarı gitsin sorun değil ama ne zamanki sadece ve sadece yukarı gider beş altı katına çıkar işte o zaman bakın çaresine!
    işyatım iyi olmasına iyide çarşı karışık.

ne zamana kadar devam eder seyredelim bakalım..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

4. valla ben bugün bu sene için ilk alımımı yaptım.ikinci alım için biraz bekliyecem ama 0.80 lere gelirse hemen al veririm..işallah şubat a kadar toplayabilirim.saygılar

Alıntı Originally Posted by ozn Yazıyı Oku
    valla ben bugün bu sene için ilk alımımı yaptım.ikinci alım için biraz bekliyecem ama 0.80 lere gelirse hemen al veririm..işallah şubat a kadar toplayabilirim.saygılar
    %2,5 Fark edecek Allah'ım ben nasıl bir hisseye düştüm böyle kuruş hesabı yapılıyor.eyvah eyvallah

Alıntı Originally Posted by ozn Yazıyı Oku
    valla ben bugün bu sene için ilk alımımı yaptım.ikinci alım için biraz bekliyecem ama 0.80 lere gelirse hemen al veririm..işallah şubat a kadar toplayabilirim.saygılar
     Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    işyatım iyi olmasına iyide çarşı karışık.

ne zamana kadar devam eder seyredelim bakalım..
    Ne zaman ki 5-6 kat gider derken bu uyuz isyat mı gidecek.sanirim mesaj atacağın formu karıştırdın.,☺️

Ben dolar grafiğini yorumladim %100 gidebilir dedim ama koca bir yıl bekleyip oda olursa %20 ye razı oldum.bakalim sen kaç gün sonra indirime gidecen.☺️

8. genelde anlayabildiğiniz kadardır yazdıklarım açıklamakta istemem pek..

ne zamanki şirket tasfiye haline girerse beş veya altı kat gider spek elindekini boşaltır iş biter
    insanlar en son haber alır neden yükseldiğini..
    yapıkyo dan bahsetmiştim kapanmadan evvel..

http://www.hisse.net/forum/archive/i...-458-p-13.html

kar ettimmi ettim satabildimmi sattım

işyata gelince ister batsın ister devam etsin ben içindeyim..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Sayfa 353/931 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •