Valla kalvin öyle böyle, şudur budur neticde o spk da gördüğümüz rakam artık artmalı gerisi boş.
Valla kalvin öyle böyle, şudur budur neticde o spk da gördüğümüz rakam artık artmalı gerisi boş.
Belirsizliğin hakim olduğu piyasada dövizin düşeceğine yönelik pozisyon almak nasıl bir mantıktır? [emoji35]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
olası en kötü seneryoyu gündeme getirmek istiyorum . 2 tane ön görüm var birincisini daha öncede dillendirmiştim ilk yazılarımda ( bedelli sermaye artırımı ) 2.öngörüm ise bunu benim kafama siz soktunuz ( tasfiye ). en kötü senaryoda hangisi uygulanır bilemem ama tasfiye olsa herkez için hayırlısı olur,bedelli derse eger herkeze geçmiş olsun heleki uzun zamanden beri bekleyen ve devamlı alım yapanlar için yüklü bir miktar hisseye geri ödeme yapması söz konusu olacaktır.
Keşke bedelli yapsa işyatırım zorunlu katılsa 1 fiyatından elindeki lot kadar şirket içine para koysa.Biz 0.79 dan misal aldığımız lotlarla o paraya ortak olsak.
Sayın Hakem sizin hesapları ben anlayamıyorum. Diyelim ki iş yatırım kendisi bedelliye katıldı ve lot kadar içeri para koydu. o zaman ne olur? şu an pay başı varlık 1.35. pay sayısı iki katına çıkacak ve ilave olarak pay sayısı kadar 1 tl varlığa eklenecek. basit bir hesapla pay başı varlık 1.175 olur. biz katılmadığımız için hisse sayımız değişmez. bu hoş olur mu? tabi olmaz.
direk zarar olur. bedelli her türlü zarar.
Yer İmleri