Burdan yazmanın faydası olmadığını biliyorsunuz ne yapılacaksa yapaılım, spk ya chp ye, kime ne yazılacaksa yazalım.
Mahkemeye değer tespit, suç duyurusu vs ne gerekiyorsa yapalım madem
Burdan yazmanın faydası olmadığını biliyorsunuz ne yapılacaksa yapaılım, spk ya chp ye, kime ne yazılacaksa yazalım.
Mahkemeye değer tespit, suç duyurusu vs ne gerekiyorsa yapalım madem
Ege perla ilk açıldığında 1-2 gün sonra ben de ziyaret etmiştim. İlk izlenimim tam bir hayal kırıklığı oldu. Buraya kim gider ki diye kendi kendime sormuştum. Ege perladaki O işyerleri hala faal mi merak ediyorum.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Kardesim ben hertürlü mücadeleye varım varsa arkadaşlar önce bir toplanalım. Bu kadar alanı peşkeş olmaz bakın tsgyo küçük yatırımcı yönetimi topa tuttu gk.maddeler ibra edilmedi.
Geçmişte tsgyo birleşmesini yüklü borçları nedeniyle karşı çıktık arkadaşım dava açtı mahkeme 2.80 gibi hisseye değer biçti baktıki iş bankası davanın sonu papuç pahalı birleşmeden vazgeçtiler
Ankara ulusta ki o bina eski.sadece arsa fiytinamı sattılar acaba
Tarihi bir bina , isbankasi icin onemli bir sembol
Kdv ve tapu normal sartlarda uretci ve stok tutanlar icin olumlu lakin, usd bu durumdayken talebe etkisi ne olur bilemiyorum, onunu gorebilen var mi
Hisseye etkisi fiktif de olsa pozitif olabilir, tum gyo larda ptesi bir hareket olabilir..
kizilay ve antalya cok mutsuz etmisti, merkezde moralimi bozdu. Sanki tapusu benim olan bir mulku elimden alip satmislar gibi
Tabiki hala elinde onemli mulkler var, uretim tarafinda inistanbul da sorun gozukmezken manzaraada tarafi zor eritilecek gibi, isbank ozel bir kampanya yaparsa belki degisebilir, oradaki ofis blogu kiralanmasi da zor gibi keza iskuledeki durum ortada...ifm de dusunulunce karamsarliga itecek
Lodge u neden tasirlar bilemiyorum, bunu sanirim birinin borcuna karsilik falan almisti isbank
Bunu satsinlar mevduat getirisi bile faydali olur, isterlerse yari fiyatina..
Iyi haftasonlari
Bakanlar Kurulu kararıyla konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18'lik KDV'nin 31 Ekim'e kadar yüzde 8'e, tapu harcı oranının da yüzde 4'ten 3'e düşürüldü. http://www.borsagundem.com/haber/tap...egisti/1303237
.....
........
Yer İmleri