Sayfa 678/1023 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    guvercin mevzusu donuyordu dun bi ara..
    ayni kivamdan devam edelim:
    dut yemis bulbule donmek..
    guvercin bulbul bakalim sirada ne var.?
    keklik olabulur muuu.?
    )
    ilk cizen benim burada 4.20/30 arasi kulp yapacak diyen..4.0924 alti kapanislarda 4.05 e gider, test eder altinda kapanis yaparsa 4.006 ya gider..ama 4.44 e su an gitmez, gidemez trend donduruyor adam, ogrenirsiniz 3 aya..ytd
    -ekstra bi cilginlik olmazsa-
    teknik veri vermeyecektim lakin paso ufuruk dolu oldugu icin millet durduk yere yanmasin..
    kademeleri de yaziver bi ara, tesekkurler..
    panik kararlar insanin verdigi en kotu kararlardir..dun vop garan ve bugun garan baksaydin belki 4.10 dan verirdin hepsini, piyasada herkes dolardan para kazanacaksa kim kaybedecek.? birde gecen biri global para birimi pala mala ne zirvaliyorsun diyordu, ogrenmistir palayi..
    hadi eyvallah..

sonsözleri bunlardı garibimin
    bir halt olacağı yok.

başa kim gelirse gelsin doalr dahada yükselir
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    başa kim gelirse gelsin doalr dahada yükselir
    4,25 taban mı yani?

Alıntı Originally Posted by Bayesian Yazıyı Oku
    4,25 taban mı yani?
    ben öyle anlamam taban maban ama şu ekonomik verilerle tabanın 5 olması alşzım
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Bayesian Yazıyı Oku
    arkadaşlar bakın bu bir kaynak olayını hiç sevmiyorum ama yine de yapacağım
    ak partiye yakın kaynaklar, erken seçim olacağını çünkü Türkiye'nin kendi başına izlediği politikalar sebebiyle abd nin huzursuz olduğunu ve türkiyeye karşı bir ekonomik savaş açtığını söylüyordu Ankara kulislerinde. Abd, Türkiye'yi kabul edesiye kadar dolar üzerinden bir oyun olacakmış.

Şimdi, dedikleri çıktı. Ben 15 temmuz diye bekliyordum daha da erkene alındı. bu adamlar bile bunu kabul ediyorsa, dolar kesin fırlayacak. Bu adamların kısa vadede herhangi bir politika değiştireceğine dair bir umudum yok. Hala bize savaş çıkartıyorlar kafasındalar. Zaten bu kafa yüzünden dolar böyle fırladı farkında değiller. Herkesin sevdiği ali babacan bile kendi ağzından duydum Türkiye'nin aslında o kadar da kötü gitmediğini, 7 yıl önce neyse şimdi de öyle olduğunu, ama batının türkiye üzerinden oyun oynadığını söylüyor.
    Bana göre,
    1) Ak parti seçimi kazanırsa dolar uçacak. Bunu tartışmam bile.
    2) Ak parti kaybederse ne olur? Diyelim ki daha akıllı başlı bir yönetim geldi. Olacağımız en iyi durum yine EM olmaktan öteye geçmiyor. Dolar düşer mi?

Bence 2.noktaya odaklanmalıyız.
    Ben bu dış mihrap olayına katılmıyorum. Kaldı ki Reis'de katılmıyordu zamanında... Bünyen sağlam değilse herşey bünyeyi hasta eder. Bir ülke neden başka bir ülkenin iyliğini düşünmesi gerekiyor bunu bir başta düşünmek gerekiyor, herkes kendi ülkesinden kendi vatandaşından sorumlu. Rusya da ABD için bir çok şey yapıyor... Ne oluyor sonuç... Bize Türk Telekomu, kendi bankanın kredisiyle mi sat dediler. Bir de üzerine adam borç takıp gitti...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben öyle anlamam taban maban ama şu ekonomik verilerle tabanın 5 olması alşzım
    Veri meri deyip ahaliyi kandirma, Reha GAYA'nin imzasina baktim, oradan yumurtluyorum de bari!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2018 lot ile 3.31 den girdim ben buna, kimseler yok sessiz geldi topic..ytd
    ha bide bu avr şimdi 2.09
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Veri meri deyip ahaliyi kandirma, Reha GAYA'nin imzasina baktim, oradan yumurtluyorum de bari!
    yakalandım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 678/1023 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •