Sayfa 679/1023 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. memleketin 15 yıldır ebesine konulmuş millet aklı başında iktidar gelince ekonomi hemen düzelecek zannediyor

adam 50 yıldır sigara içmiş by-pass ameliyatından sonra 100 mt.yi 10 sn. altında koşabilir miyim diye düşünüyor..?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dış mihrak ne ya?

Yoksa o mihraklar bizim yatırımları finansmanında kullandığımız (yönetimin her yüz liralık yatırımın 20 lirasını cukkaladıkları) dolarları vermekle tuzağa mı düşürdüler AKP lileri?

Kandırılma listesine bunları da mı yazalım?

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dış mihrak ne ya?

Yoksa o mihraklar bizim yatırımları finansmanında kullandığımız (yönetimin her yüz liralık yatırımın 20 lirasını cukkaladıkları) dolarları vermekle tuzağa mı düşürdüler AKP lileri?

Kandırılma listesine bunları da mı yazalım?
    Hocam mütehitlerin bu vergi barışlarında aklanan, gelir paylaşımlı işlerde mal sahibine kestmedikleri faturaların kdv sini toplasalar inanılmaz para olur...

fibonacci mibonacci 4.36 diyo tv de parlak çocuĞun biri

git gaya beyden az ders al dingil
    bir halt olacağı yok.

5. Dış mihraklar lafını birebir ali babacandan duydum ben.

Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku
    Ben bu dış mihrap olayına katılmıyorum. Kaldı ki Reis'de katılmıyordu zamanında... Bünyen sağlam değilse herşey bünyeyi hasta eder. Bir ülke neden başka bir ülkenin iyliğini düşünmesi gerekiyor bunu bir başta düşünmek gerekiyor, herkes kendi ülkesinden kendi vatandaşından sorumlu. Rusya da ABD için bir çok şey yapıyor... Ne oluyor sonuç... Bize Türk Telekomu, kendi bankanın kredisiyle mi sat dediler. Bir de üzerine adam borç takıp gitti...
    Sayın varolmayansehir,
    Dış mihraklar olayına ben de katılmıyorum. Ama mesele katılıp katılmamak da değil. Bence bu dış mihraklar bahanesi ile yürütülen bir ekonomi, en iyi tabir ile çuvallamaya mecburdur. Hükümet, dolar/tl nin çok daha artacağını düşünüyor. acaba piyasa bunu fiyatladı mı onu tartışalım istiyorum.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    memleketin 15 yıldır ebesine konulmuş millet aklı başında iktidar gelince ekonomi hemen düzelecek zannediyor

adam 50 yıldır sigara içmiş by-pass ameliyatından sonra 100 mt.yi 10 sn. altında koşabilir miyim diye düşünüyor..?
    Sayın realities, burada sanırım huy olmuş. Bir kişinin yorumlarından tüm millete genelleme yapmak. Aklı başında iktidar gelince ekonomi düzelebilir, düzelmeyebilir, bunun dolara etkisi ne olur onu konuşmaya çalışıyorum. 50 yıldır sigara içenlerden biri ben değilim. yani rastgele konuşuyorsunuz.

o zaman bu topicte ne konuşalım? dolar yükselecek hepinizi *** falan mı diyelim sadece? goygoyculuk bu başka bir şey değil.
    ayrıca ben %1 fazla kazanç için mevduat yatırdığım bankayı değiştiriyorsam, %1 fazla dolar kazancı için de bu tarz sorgulamalar yaparım. memleket tabii ki benim cebimi etkiliyor, ben bu dırımı azaltmaya çalışıyorum. siz gelmiş, memleket sizin cebinizi oyuyor diyorsunuz. arkadaşım biz de biliyoruz bunları, bana bilmediğim şeyleri söyle kısacası.

6. Sorun milletten para toplamakta degil.

Moody's o malum raporunda yazmisti, " ihtiyacin cok ustunde vergi toplaniyor " diye.

Hemen bunlar baslamisti, ic islerimize karisiyor diye.

Sorun, bolusumde.

Rant'ta,

Calinanda.

7. Bu seviyeden dolar alınır mı ?
    Cevap: Yukarı trend devam ettiği müddetçe alınır.

Kendimden biliyorum
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    karşılıklı birbirlerini yağlıyorlardı birde savaş c vardı malı mülkü aselsan konya ve arslanda batırmış buraya gelip ne olacak bu dolarcıların peri perişan halleri diyip duruyorlardı
    sanırım savasc en son yakında görürsünüz diyip gitmişti
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sonsözleri bunlardı garibimin
    Ha, haaa, TA uzmanı, palacı, güvercin felan..

Arasıra dolar düştüğünde güvercinleriyle uğrardı buralara;

Birde Senyor vicente ile birlikte buraya üşüşen borsacılar vardı..dolar yerine şunu alsaydın bunu alsaydın , şu kadar kazanırdın diyenler..

Nerelerde şimdi onlar..kendilerini götürecek treni mi bekliyorlar hala..

Senyor vicente kafayı sert bir yere çarpmış ama..yardıma ihtiyacı olabilir..

Sayfa 679/1023 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •