-
Almanlar kusmaya devam ediyor anlaşılan
-
Bakanlar Kurulu kararıyla konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18'lik KDV'nin 31 Ekim'e kadar yüzde 8'e, tapu harcı oranının da yüzde 4'ten 3'e düşürüldü.
http://www.borsagundem.com/haber/tap...egisti/1303237
nugyo nun projelerindeki kdv oranını bilmiyorum. Eğer %1 se bir etkisi olmaz ancak %18 se her 100.000 TL de 10.000TL lık ek bir fayda/indirim oluşturur ki önemli bir indirim olur bu..
-

Originally Posted by
cennetyolu
Bakanlar Kurulu kararıyla konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18'lik KDV'nin 31 Ekim'e kadar yüzde 8'e, tapu harcı oranının da yüzde 4'ten 3'e düşürüldü.
http://www.borsagundem.com/haber/tap...egisti/1303237
nugyo nun projelerindeki
kdv oranını bilmiyorum. Eğer %1 se bir etkisi olmaz ancak %18 se her 100.000 TL de 10.000TL lık ek bir fayda/indirim oluşturur ki önemli bir indirim olur bu..
N-KDV[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
-
Kdv indirimi bile kıpırdatmıyor tahtayı helal olsun spek efendi
-
buralardan mallandım bende çorba parası için; jorçhoroz bey sen boğazdaki yalında viskini yudumla ben çorba parası alıp çıkacam ahahahahahahah.
))))))))))) anladın sen onu öpüldün
-

Originally Posted by
çorbacıyım
buralardan mallandım bende çorba parası için; jorçhoroz bey sen boğazdaki yalında viskini yudumla ben çorba parası alıp çıkacam ahahahahahahah.

))))))))))) anladın sen onu öpüldün
-
olm bak git - )))
ben villayı satıp bilanço için şunnardan bi kaç (uçan)daire mi alsam, bunlar satış yapmıyo çünküğ.
hem ben bira içiyom artık, malum yeni dönem ince ince plajda bira yudumlama dönemi ( olcak )
afsfafsfads
-

Originally Posted by
jorçhoroz
-
olm bak git - )))
ben villayı satıp bilanço için şunnardan bi kaç (uçan)daire mi alsam, bunlar satış yapmıyo çünküğ.
hem ben bira içiyom artık, malum yeni dönem ince ince plajda bira yudumlama dönemi ( olcak )
afsfafsfads

şimdi diyelim 5 misketin var, 4 kişi geldi ve her biri birer adet alıp gitti, kaç tane kalması lazım elinde? Normalde 1 adet ama gel gör ki stokta sıfır var, nerede bu ciğer nerede bu kedi
zor dostum sor maalesef zor!!
-

Originally Posted by
NoMoreBets
şimdi diyelim 5 misketin var, 4 kişi geldi ve her biri birer adet alıp gitti, kaç tane kalması lazım elinde? Normalde 1 adet ama gel gör ki stokta sıfır var, nerede bu ciğer nerede bu kedi
zor dostum sor maalesef zor!!
-
anlayamadım.
nugyo mu
ince mi
delirdik mi
iyice mi
?
anlayamıyorum seni.
hem sen naarıyon burda hani satıp gitmiştin phuket falan ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri