Endekse dolar bazlı bakmak beni borsadan soğutsada merak edip baktım , dolar bazlı soluksuz düşmüş artık tepki verme zamanı gelmiş gibi sonrasına bakarlar artık
![]()
Endekse dolar bazlı bakmak beni borsadan soğutsada merak edip baktım , dolar bazlı soluksuz düşmüş artık tepki verme zamanı gelmiş gibi sonrasına bakarlar artık
![]()
O tepki gelmez hocam hocammm derler ya hani dipsiz bir kuyu şuan o durumdayız düştükçe ky mal alıyor işte biz buna algı yönetimi diyoruz.(olsuturulan algı 1 yılda oldu heryerde borsada iyi kazandiriyor borsa mantıklı izlenimi verildi) mal yıkıldı..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
etrafımda o kadar çok borsaya bulaşan oldu ki son 1 senede. hep dedim dikkat edin 1 sene önce 70 bin olan borsaya giriyosunuz diye. hatta endeks 110 bin olunca. nerdeyse %10 düştü daha ne kadar düşecek ki diye bi ton cümle duydum. dedim daha bişey görmediniz. ama işte insanlar tecrübe etmeden anlayamaz hiç bişeyi
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
65den 120 giden ve geri geldiği yere gittiği süreçte çok can yanacak.Kriz başladımı baslamadimi anlamak için Sabancı hisselerine bakmak gerekir..
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Bu tezinize katılıyorum.Endekste artık salıverdi kendini alım gelmedi.Tepki bile yapmadan çok hızlı 100 altı görünecek gibi.Allahim.malda olanlara sabır versin..Ayrıca stoploss çok önemlidir.
TL değil USD bakmalisiniz....TL yanıltıcı olur..
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri