Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ROOKY Yazıyı Oku
    Bu kadar mı kötü herşey, dudu bile böyle diyorsa, 2009 daki fiyatlar olur mu, garan 2 ler, toaso 1 ler

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Paranın zaman değeri, yanı enflasyondan arındırılmış reel değeri diye bir şey var...2009 daki 1 tl, şimdinin 5 tl si filandır...ama firmalar bu donende gelişti büyüdü...bazıları da yerinde saydı..fk, favok/firma değeri gibi kriterlere bakınca mesela toaso en dazla, en kötü 10 tl ye filan iner sanırım...daha aşağı fiyatlar imkansız gibi, çünkü bu durumda tahta kapanır, ya da borsa kapanır..bu da 1000 de bir ihtimal olda da bir ihtimal.

Bu benim amerika trump suriyeyi bombalamaya gittiği zaman olan düşüşte attığım mesaj

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Paranın zaman değeri, yanı enflasyondan arındırılmış reel değeri diye bir şey var...2009 daki 1 tl, şimdinin 5 tl si filandır...ama firmalar bu donende gelişti büyüdü...bazıları da yerinde saydı..fk, favok/firma değeri gibi kriterlere bakınca mesela toaso en dazla, en kötü 10 tl ye filan iner sanırım...daha aşağı fiyatlar imkansız gibi, çünkü bu durumda tahta kapanır, ya da borsa kapanır..bu da 1000 de bir ihtimal olda da bir ihtimal.
    Ben de buna inanmak istiyorum.
    Elimdeki hisselerin son 10 senede gerekli olan yatirimlari yapip buyuduklerine, nitelik ve nicelik olarak 2009 daki sirketler olmadiklarina guvenmek istiyorum.
    Yanilmissam vay halime onumuzdeki donemde.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de buna inanmak istiyorum.
    Elimdeki hisselerin son 10 senede gerekli olan yatirimlari yapip buyuduklerine, nitelik ve nicelik olarak 2009 daki sirketler olmadiklarina guvenmek istiyorum.
    Yanilmissam vay halime onumuzdeki donemde.
    Syg,
    koca çınar, ilk rüzgarda sallanmaya başladın tabii ki aynı firmalar değil...toaso şirkete özel büyük bir sorun olmadıkça 10 tl altına inmez...tahta kapanır, ya da borsa kapanır...ama 10 tl altında trade etmez....bu kadar da iddialı konuşuyorum...froto 20 tl altında trade edemez aynı şekilde.

ama hektaş 5 tl altında çok rahat işlem görebilir

5. çok hızlı bir düşüş oldu..seçime kadar 99.xxx ler beklentim gerçekleşti sayıyorum...bu seviyeyi seçim kararı alındığı günlerde yazmıştım...son günlerde tv lerde vs bu seviyenin konuşulduğunu görüyorum...belki 98.xxx ler de görülebilir...ancak, 98.xxx-101.xxx aralığı ideal tepki bölgesi bence.

daha aşağılar da görülebilir tabii ki, en azından 1-2 hafya buralarda oyalanması lazım...sonrasına sonra bakarız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    koca çınar, ilk rüzgarda sallanmaya başladın tabii ki aynı firmalar değil...toaso şirkete özel büyük bir sorun olmadıkça 10 tl altına inmez...tahta kapanır, ya da borsa kapanır...ama 10 tl altında trade etmez....bu kadar da iddialı konuşuyorum...froto 20 tl altında trade edemez aynı şekilde.

ama hektaş 5 tl altında çok rahat işlem görebilir
    Sallanmak da ne demek?

Elimdeki hisselerin hepsi duruyor..

Her zamanki gibi %100 hissedeyim.

1 senelik nakitim kenarda, sanki gelecek sene hic temettu almayacakmis gibi dusunuyorum.

Syg,

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sallanmak da ne demek?

Elimdeki hisselerin hepsi duruyor..

Her zamanki gibi %100 hissedeyim.

1 senelik nakitim kenarda, sanki gelecek sene hic temettu almayacakmis gibi dusunuyorum.

Syg,
    portföy açısından demedim..fikirleriniz açısından çok negatife dönmüş gördüm sizi..borsa 120 binleri zorlarken ne düşünüyorsam, şimdi de onu düşünüyorum..erken seçim süreci olayı hızlandırdı sadece...yoksa makro ekonomi o zaman da kötüydü, şimdi de öyle.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    portföy açısından demedim..fikirleriniz açısından çok negatife dönmüş gördüm sizi..borsa 120 binleri zorlarken ne düşünüyorsam, şimdi de onu düşünüyorum..erken seçim süreci olayı hızlandırdı sadece...yoksa makro ekonomi o zaman da kötüydü, şimdi de öyle.
    Bir farkla borsa o zamanlar bunu yansitmiyordu simdi ise yansitmaya basladi.
    Benim yatirim tarzimda, dusuncelerimde hic bir degisiklik yok.
    Bu sene 30. senem, 30 senelik birikimim, emegim hala borsada..bir tek kendime ait bir evim var baska da bir yatirimim yok.
    En buyuk krizlerde de hissede oldum, bundan sonra da olacagim.
    Benim tecrubesiz arkadaslara vurgulamak istedigim onumuzdeki donemin neler getirebilecegini bilerek yatirim yapmalari gerektigidir.
    Syg,

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •