Benim yıkıldım an imar barışı ve emekliye ikramiye ile oldu. Bütçe disiplinin çöp olacağı uzun vadede sırtımıza yük olacak bu kararlar benim güvenimi sıfırladı.
Ancak hala hisselerime güveniyorum. İyi yönetildikleri sürece uzun vadede kazançlı çıkacağıma inanıyorum.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
dudu abi yorum bence çok açıklayıcı ve uzun vadeciler için ideal.
burda topiğin başlarında birkaç grafik paylaşılmıştı uzun vade yatırım ile ilgili. uzun vadede yüksek kar elde edebilmek için, en iyi giriş zamanı ya düşey piyasada ya da yatay piyasada alımlara başlamak ya da alımları en fazla böyle dönemlerde yapmakla ilgili.
Bu konuda ben de sizinle paralel düşünüyorum aceleye getirmeden her dönem maliyeti de az da olsa aşağı çekebilecek düzeyde nakit tutarak izleme ve yatırım.
Bizim gibi yatırımlarına yeni başlayan kişiler için tecrübe kazanılacak ve sinirlere hakim olmayı öğrenilecek bir dönem.
Borsada çoğu kişinin poşuna gitmeyen bir durum olsa da uzun süreli yatırım düşünenler için güzel fırsatların doğduğuna ve doğacağına inanıyorum.
Noktasal olarak dusunmek gerekirse haklisin bu olay cari aciktan sonra artik butce acigi da olacagini, yani ikiz aciklar ile yola devam edecegimizi gostermesi acisindan onemli idi.
Bu yolun sonunu da herkes az cok tahmin edebilir.
Ben de hisselerime guveniyorum.
Bu sirketler her sartta kar edebilecekler sirketler.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Hepsi yerinde duruyor üretime satışa devam sanayi kağıtları için konuşuyorum![]()
Banka için bilgim yok. YTD
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Aksa ,petkim,ereğli falan fena dağıldı benim gördüğüm.Taş gibi şirketler baksan di mi.
Yer İmleri