Sayfa 393/650 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Kafein'e dadanacam. Geldim bakayim neymsi bu diye. Hic kimseye birsey kazandirmamis acildigindan beri. Anladigim kadariyla kimse memnun degil. Kafeini de ayni akibet bekliyordur. Anasina bak kizini al dememisler bosuna. Mobius hocamla emekli777 hocama selamlar.

Pek karaktersiz bir hisseymis bu.

3. Bu aşağılık yaratıklar bizim elimizdekileri almadan rahat etmeyecekler. Ancak başını alırlar. İndirin lan.... İnadına alım yapacağım.
    Ytd

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Piyasa ile inatlasma batmakla sonuclanir Trendman. Oyle hata yapmayin. Zararini bir sekilde kurtarabilirsin ama ek alim yaparak ters pozisyonda elindeki artirirsan girecegin durumun donusu olmaz. Birak ne yaparlarsa yapsinlar.

5. üst üste 5-6 defa iyi haber gelmesine rağmen düşüyor .bunda en büyük pay milletin borsadan kaçıp dolara ve altına kaçması heralde..bunuda hisseyi yönetenler kullanıyor

6.  Alıntı Originally Posted by Waneta Yazıyı Oku
    üst üste 5-6 defa iyi haber gelmesine rağmen düşüyor .bunda en büyük pay milletin borsadan kaçıp dolara ve altına kaçması heralde..bunuda hisseyi yönetenler kullanıyor
    Kesinlikle katılıyorum bir haber bu kadar mı *** edilir yazıklar olsun

7. Endeks -1.49 Vertu -6.01 kapattı ,
    neler oluyor anlamis degilim

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by bmwmrt Yazıyı Oku
    Endeks -1.49 Vertu -6.01 kapattı ,
    neler oluyor anlamis degilim

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben anladım. Şirketi yönetenler çapsız, basiretsiz, sorumsuz... Sayın beyefendiler hakkında dikkat ederseniz hakaret sayılabilecek en küçük şey söylemiyorum. Siz de benzer cümlelerle bu sayın beyefendileri motive ediniz. Bir yandan da SPK gibi, Bimer, Cimer gibi kurumları durumdan haberdar ediniz. Bu olağanüstü fiyat hareketleri konusunda mesela... Kim almış, kim satmış, bu çok beyefendi kişler kaçtan almış kaça satmış vs...
    Tabi ki yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 393/650 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •