Var bi tuhaflýk evet .yýllardan beri mevduat faizi hep gösterge faizden 2 puan üste gidiyordu..misal gösterge 11 mevduat 13 idi.simdi 15.50 mevduatýn 17.50 olmasý lazým .ama olmuyor ..
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Var bi tuhaflýk evet .yýllardan beri mevduat faizi hep gösterge faizden 2 puan üste gidiyordu..misal gösterge 11 mevduat 13 idi.simdi 15.50 mevduatýn 17.50 olmasý lazým .ama olmuyor ..
Bu arada benim yazýlarým neden küçük çýkýyor bilen eden ,arkadaþ admin varsa yardýmcý olabilir mi
diproyalin dediði 16.42 m.k devlet tahvili 2 yillikmis.. açýkçasý bana uzun geldi.370 günlük 15.10 dedi.zaten 63 güne 15.25 oran verildi ..
Hani bir ara dolar sat kampanyasý yapýlmýþtý. Dolarýný satana bedava traþ felan.....
Þimdi de dolar al kampanyasý var ama sizler halen anlayamadýnýz. Açýk açýk söylediler iþte. Faizler artmayacak, artsa bile yerleþiklere yok kardeþ dediler. Bu ne demek, ülkeni seviyorsan ( sensiz ülke olmayacaðýna göre ) döviz al demek. Alýnan her döviz ülke revervi sayýlýyor ne de olsa.
baskı var ondan artmıyor
Reis korkusu da olabilir tabii..
Hic kimse ilk artiran olmak istemez dogal olarak.
SSCB zamaninda politburo genel sekreteri salona girince tum salon alkislarmis..
Kimse alkisi ilk bitiren olmak istemezmis .ot korkusundan..
Bu nedenle dakikalarca surermis alkis.. ta ki adam eli ile yeter isareti yapana kadar.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri