Gazciyiz ha dolar 4.37 senin anladýðýn ekonominin ben...neyse görürüm ben seni daha görmedimamaç aramco içinmiþ..Heye onun için ;) ;)
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gazciyiz ha dolar 4.37 senin anladýðýn ekonominin ben...neyse görürüm ben seni daha görmedimamaç aramco içinmiþ..Heye onun için ;) ;)
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gidiþde teknik,taktik maktik yok bam bam bam 1312273.jpg
Hepsi var da yalnýz her çizgi çeken TEKNÝK çi olmuyor .
En basidi petkm neymiþ star rafinesi açýlcakmýþ bu Temel haber deðilmi , yatýrýmlar bitmiþ herþey hazýr .
Teknikte 7.45 kýrdýnmý sat diyor 6.71 kýrdýnmý sat diyor .
Biz bunu Teknik olarak yorumladýnmý aþaðý rakam veriyoruz ya hemen giydirmeler baþlýyor neymiþ star rafinesi açýlacak mýþta mal sattýrmaya çalýþanlara dikkkkkk katttttt diye Büyük temelci arkadaþlar yayýna geçiyor neden TEKNÝK çi fazla sevmedikleri için.
Size bunun gibi çok çok örnek veririm .Ha dört dört lük teknik yol gösterirmi hayýr önemli olan bunu harmanlaya bilmek .
Karel i doðradýlar.
may the force be with you
Dün ereðli garanti kardemirle endeksi tuttular hisselere gömdüler bugün halkbank tutup hisselere gömüyorlar
Güzel güzel. Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn "Kur üzerinden yürütülen saldýrý dalgasýný tersine çevirecek projelerimiz var"
Ee neyi bekliyorsunuz?
Hükümet olmayýþý, mesela bir khk ile dolar 1 lira olur, enflasyon yüzde 1 faiz negatif
Olmazmý?
Yer Ýmleri